Darısı Harunla başınıza dadlumÇok tatlı olmuşlar, tebrikler lan Vartolii.
Darısı Harunla başınıza dadlumÇok tatlı olmuşlar, tebrikler lan Vartolii.
Teşekkürler canım. Darısı sana da diyecemde sen evde kalmıştın, pardon.Darısı Harunla başınıza dadlum
Hoştt köpekTeşekkürler canım. Darısı sana da diyecemde sen evde kalmıştın, pardon.
Mutluluklar dileriz Vartolu reyize, bir yastıkta kocasınlar
El fatiha Çiko
@Çiğdem- de Yamaç’a bakar artık.
Ayy yine işte bir tipsiz ecünnü kapmışMutluluklar dileriz Vartolu reyize, bir yastıkta kocasınlarTatlı bir çiftler zaten
Eminim @Çiğdem- de en içten dilekleriyle tebrik edecektir
Nesi var kadının,Vartolu çok matah bişey sankiAyy yine işte bir tipsiz ecünnü kapmış
Ulan İstanbulda iyi değildi Çukurda çok yakışıklı olmuşNesi var kadının,Vartolu çok matah bişey sanki
Azgın moruk
@xemrexxx Bir şarkı videosunu paylaşıp duruyordu carlosmu neymiş orada ismiAzgın moruk
Evet biliyorum o şarkıyı@xemrexxx Bir şarkı videosunu paylaşıp duruyordu carlosmu neymiş orada ismiAma Çukurda tanıyamadım adamı bu kim diye merak ederken baktım oymuş
@xemrexxx Bir şarkı videosunu paylaşıp duruyordu carlosmu neymiş orada ismiAma Çukurda tanıyamadım adamı bu kim diye merak ederken baktım oymuş
Yılan Hikayesinde de oynamışEvet biliyorum o şarkıyı
Figüran zaarYılan Hikayesinde de oynamış@MasacRE- @Bully @MEnes @Yiğitt @sokak sanati @Arslan Bey @Sherlock @S.G.A.T. @xemrexxx @kerem
Kaleci olacakken oyuncu olmuş. Başlarda fire vermiş haliyle.Yılan Hikayesinde de oynamış@MasacRE- @Bully @MEnes @Yiğitt @sokak sanati @Arslan Bey @Sherlock @S.G.A.T. @xemrexxx @kerem
Adamın bütün karizmasını yerle bir ettin.Yılan Hikayesinde de oynamış@MasacRE- @Bully @MEnes @Yiğitt @sokak sanati @Arslan Bey @Sherlock @S.G.A.T. @xemrexxx @kerem
Yılan Hikayesinde de oynamış@MasacRE- @Bully @MEnes @Yiğitt @sokak sanati @Arslan Bey @Sherlock @S.G.A.T. @xemrexxx @kerem
@xemrexxx futbolcu oldu diye foto paylaşıp duruyordu korkmuştum diziden çıkacak diyeKaleci olacakken oyuncu olmuş. Başlarda fire vermiş haliyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?