ENGİN AKYÜREKİN DİZİSİşovdaymış ona alalım meryoşuMeryem yeniden yuvasında desene.![]()
ENGİN AKYÜREKİN DİZİSİşovdaymış ona alalım meryoşuMeryem yeniden yuvasında desene.![]()
Sen de böyle hesaplara prim verme artık TAMAM.
Ne iş bu hesap valla sinirime dokundu bugün.![]()
Önce Eşkiya sonra Kenanım Şimdi Çukur ayoll kadında @xemrexxx gibi sürekli burnumun ucunda bitiyor ayollMeryem yeniden yuvasında desene.![]()
GELMESİN BE NE İŞİ VAR
Keçinin sevmediği ot misaliÖnce Eşkiya sonra Kenanım Şimdi Çukur ayoll kadında @xemrexxx gibi sürekli burnumun ucunda bitiyor ayoll![]()
![]()
@Forumdash @serhatt
Ben Yamacı mıncıklarım bu kadına grek yokENGİN AKYÜREKİN DİZİSİşovdaymış ona alalım meryoşugerçi çukura gelip vartoluyla yamaçı mıncıklasa da olur @Çiğdem- le @serhatt kudurur
![]()
Keşke başarabilse
Beni de beni deBen Yamacı mıncıklarım bu kadına grek yok![]()
Çukur'umuzun da reytinglerini düşürür şimdi bu.
Aaa biliyor dizisinin tutmucağını biliyor tutmuş dizilere yamıyor kendisiniÇukur'umuzun da reytinglerini düşürür şimdi bu.![]()
Meryem yeniden yuvasında desene.![]()
Sen de böyle hesaplara prim verme artık TAMAM.![]()
Önce Eşkiya sonra Kenanım Şimdi Çukur ayoll kadında @xemrexxx gibi sürekli burnumun ucunda bitiyor ayoll![]()
![]()
@Forumdash @serhatt
GELMESİN BE NE İŞİ VAR
Beni de beni de![]()
çiğdemi ispanyolca çatlatmacaÇukur'umuzun da reytinglerini düşürür şimdi bu.![]()
Dahada sinir bozucu olmuş bir kişiye hiç birşeymi yakışmaz
Çatla kıskançlıktan
Sevmedim,seni sinir etmesi hoşuma gidiyorSen ne zaman bu ecünnüyü sevdin![]()
![]()
![]()
Meryem yeniden yuvasında desene.![]()
Sen de böyle hesaplara prim verme artık TAMAM.![]()
Önce Eşkiya sonra Kenanım Şimdi Çukur ayoll kadında @xemrexxx gibi sürekli burnumun ucunda bitiyor ayoll![]()
![]()
@Forumdash @serhatt
GELMESİN BE NE İŞİ VAR
Beni de beni de![]()
Çukur'umuzun da reytinglerini düşürür şimdi bu.![]()
Çiğdem şok Hogatha iptal cadoloz wefad
El fatiha Çiko
Çok tatlı olmuşlar, tebrikler lan Vartolii.