Darısı Harunla başınıza dadlumÇok tatlı olmuşlar, tebrikler lan Vartolii.![]()
Darısı Harunla başınıza dadlumÇok tatlı olmuşlar, tebrikler lan Vartolii.![]()
Teşekkürler canım. Darısı sana da diyecemde sen evde kalmıştın, pardon.Darısı Harunla başınıza dadlum![]()
Hoştt köpekTeşekkürler canım. Darısı sana da diyecemde sen evde kalmıştın, pardon.![]()
Mutluluklar dileriz Vartolu reyize, bir yastıkta kocasınlar
El fatiha Çiko![]()
@Çiğdem- de Yamaç’a bakar artık.![]()
Ayy yine işte bir tipsiz ecünnü kapmışMutluluklar dileriz Vartolu reyize, bir yastıkta kocasınlarTatlı bir çiftler zaten
Eminim @Çiğdem- de en içten dilekleriyle tebrik edecektir![]()
Nesi var kadının,Vartolu çok matah bişey sankiAyy yine işte bir tipsiz ecünnü kapmış![]()
![]()
![]()
Ulan İstanbulda iyi değildi Çukurda çok yakışıklı olmuşNesi var kadının,Vartolu çok matah bişey sanki![]()
Azgın moruk
@xemrexxx Bir şarkı videosunu paylaşıp duruyordu carlosmu neymiş orada ismiAzgın moruk![]()
Evet biliyorum o şarkıyı@xemrexxx Bir şarkı videosunu paylaşıp duruyordu carlosmu neymiş orada ismiAma Çukurda tanıyamadım adamı bu kim diye merak ederken baktım oymuş
![]()
![]()
![]()
@xemrexxx Bir şarkı videosunu paylaşıp duruyordu carlosmu neymiş orada ismiAma Çukurda tanıyamadım adamı bu kim diye merak ederken baktım oymuş
![]()
![]()
![]()
Yılan Hikayesinde de oynamışEvet biliyorum o şarkıyı![]()
Figüran zaarYılan Hikayesinde de oynamış![]()
![]()
@MasacRE- @Bully @MEnes @Yiğitt @sokak sanati @Arslan Bey @Sherlock @S.G.A.T. @xemrexxx @kerem
![]()
Kaleci olacakken oyuncu olmuş. Başlarda fire vermiş haliyle.Yılan Hikayesinde de oynamış![]()
![]()
@MasacRE- @Bully @MEnes @Yiğitt @sokak sanati @Arslan Bey @Sherlock @S.G.A.T. @xemrexxx @kerem
![]()
Adamın bütün karizmasını yerle bir ettin.Yılan Hikayesinde de oynamış![]()
![]()
![]()
Yılan Hikayesinde de oynamış![]()
![]()
![]()
@xemrexxx futbolcu oldu diye foto paylaşıp duruyordu korkmuştum diziden çıkacak diyeKaleci olacakken oyuncu olmuş. Başlarda fire vermiş haliyle.![]()