ENGİN AKYÜREKİN DİZİSİşovdaymış ona alalım meryoşu gerçi çukura gelip vartoluyla yamaçı mıncıklasa da olur @Çiğdem- le @serhatt kudururMeryem yeniden yuvasında desene.
ENGİN AKYÜREKİN DİZİSİşovdaymış ona alalım meryoşu gerçi çukura gelip vartoluyla yamaçı mıncıklasa da olur @Çiğdem- le @serhatt kudururMeryem yeniden yuvasında desene.
Sen de böyle hesaplara prim verme artık TAMAM.
Ne iş bu hesap valla sinirime dokundu bugün.
Önce Eşkiya sonra Kenanım Şimdi Çukur ayoll kadında @xemrexxx gibi sürekli burnumun ucunda bitiyor ayoll @Forumdash @serhattMeryem yeniden yuvasında desene.
GELMESİN BE NE İŞİ VAR
Keçinin sevmediği ot misaliÖnce Eşkiya sonra Kenanım Şimdi Çukur ayoll kadında @xemrexxx gibi sürekli burnumun ucunda bitiyor ayoll @Forumdash @serhatt
Ben Yamacı mıncıklarım bu kadına grek yokENGİN AKYÜREKİN DİZİSİşovdaymış ona alalım meryoşu gerçi çukura gelip vartoluyla yamaçı mıncıklasa da olur @Çiğdem- le @serhatt kudurur
Beni de beni deBen Yamacı mıncıklarım bu kadına grek yok
Çukur'umuzun da reytinglerini düşürür şimdi bu.
Aaa biliyor dizisinin tutmucağını biliyor tutmuş dizilere yamıyor kendisini @xemrexxxÇukur'umuzun da reytinglerini düşürür şimdi bu.
Meryem yeniden yuvasında desene.
Önce Eşkiya sonra Kenanım Şimdi Çukur ayoll kadında @xemrexxx gibi sürekli burnumun ucunda bitiyor ayoll @Forumdash @serhatt
GELMESİN BE NE İŞİ VAR
Beni de beni de
çiğdemi ispanyolca çatlatmaca o değil de bu kanal daha yeni anne dizisinin yayınlamaya başladı çukur pt2 mi olacak yoksa mrt-06 şiliye gidip kanal mı basacak hepsi önümüzdeki ay cevap bulacak @denizz19 @Aserat @xBUGRAx @Yiğitt @vadikızı @Dosi @MasacRE- @S.G.A.T.Çukur'umuzun da reytinglerini düşürür şimdi bu.
Dahada sinir bozucu olmuş bir kişiye hiç birşeymi yakışmaz @mrt-06 @serhatt @kerem
Çatla kıskançlıktan
Sen ne zaman bu ecünnüyü sevdinÇatla kıskançlıktan
Sevmedim,seni sinir etmesi hoşuma gidiyorSen ne zaman bu ecünnüyü sevdin
Meryem yeniden yuvasında desene.
Önce Eşkiya sonra Kenanım Şimdi Çukur ayoll kadında @xemrexxx gibi sürekli burnumun ucunda bitiyor ayoll @Forumdash @serhatt
GELMESİN BE NE İŞİ VAR
Beni de beni de
Çukur'umuzun da reytinglerini düşürür şimdi bu.
Çiğdem şok Hogatha iptal cadoloz wefad @Bully @Sherlock @sokak sanati @ozgur2113 @xBUGRAx @Aserat @dreamyBence @mrt-06 atacan kanalı basar köyde sıkılmış kuzum nefes alsa iyi olacak
El fatiha Çiko
Çok tatlı olmuşlar, tebrikler lan Vartolii.