Çukur - 9. Bölüm Yorumları

Aras ön planda diye sevmedim diyor bende 10 reytingi oyüzden aldık diyorum :A :A :A @S.G.A.T.
Aras'ın ön planda olması değil mesele, yaptıkları mantık hatalarıyla dolu abartılı saçma bir bölüm olması. Ama sana farketmiyor tabi hem fantastik dizi gibi yapmışlar hem de Aras'ı bol bol pohpohlamışlar daha ne olsun değil mi :A

Aras'ın ön planda olması değil mesele, yaptıkları mantık hatalarıyla dolu abartılı saçma bir bölüm olması. Ama sana farketmiyor tabi hem fantastik dizi gibi yapmışlar hem de Aras'ı bol bol pohpohlamışlar daha ne olsun değil mi :A
Bu sahneyi sevmedinizmi bence Aras muhteşem oynuyor :Z:Z:Z @S.G.A.T.

Sen kaç karakter sevyon hacı yaa :F ilk selimdi dedikodulardan sonra değiştin. Şimdi de değiştin neden :F:F Vartolunun neyi vardı:F

Yanliş bişey dememişim işte :X Seviyorsun :X:X
Oyunculukları seviyorum :D Mustafa abi çok sempatik bir adam yakışıyor ekranlara biraz da profilde dursun dedim :A

Aras ön planda diye sevmedim diyor bende 10 reytingi oyüzden aldık diyorum :A :A :A @S.G.A.T.
Gereken cevap verilmiş :A Bu mantıkla devam ederlerse yakında siyah gözlük de takar Çakma Neo Yamaç efendi :A

cukuryeni-5-1024x578.jpg

Neo-Matrix-movie-Keanu-Reeves-h2.jpg

Son düzenleme:
Oyunculukları seviyorum :D Mustafa abi çok sempatik bir adam yakışıyor ekranlara biraz da profilde dursun dedim :A

Gereken cevap verilmiş :A Bu mantıkla devam ederlerse yakında siyah gözlük de takar Çakma Neo Yamaç efendi :A

cukuryeni-5-1024x578.jpg

Neo-Matrix-movie-Keanu-Reeves-h2.jpg
Son yayınlanan Bölüm de Arasın nasıl iyi oyuncu olduğunu birkez daha anladı izleyici bölümü iki defa izledim:Z:Z
Tilki kız ve Aras konularında turkuazı dikkate alıyorum sadece ben :Z:Z:Z @MasacRE-