Aras'ın ön planda olması değil mesele, yaptıkları mantık hatalarıyla dolu abartılı saçma bir bölüm olması. Ama sana farketmiyor tabi hem fantastik dizi gibi yapmışlar hem de Aras'ı bol bol pohpohlamışlar daha ne olsun değil mi
Bu sahneyi sevmedinizmi bence Aras muhteşem oynuyorAras'ın ön planda olması değil mesele, yaptıkları mantık hatalarıyla dolu abartılı saçma bir bölüm olması. Ama sana farketmiyor tabi hem fantastik dizi gibi yapmışlar hem de Aras'ı bol bol pohpohlamışlar daha ne olsun değil mi![]()
Zorla izletildim ve kustum.
Kim izlettirdiyse eline sağlıkZorla izletildim ve kustum.![]()
Adanadayim anneannemlerde. Onlar da bunu izliyor. Ay ne sıkıldım ya. Hele o kulaklik kulağında dövüş sahnesi yok bu ve o kadar silah sıkılıyorken onun ortada durmasıKim izlettirdiyse eline sağlık![]()
Son yayınlanan Bölüm de Arasın nasıl iyi oyuncu olduğunu birkez daha anladı izleyici bölümü iki defa izledimAaa kabul edin ayoll en iyi genç erkek oyuncu Aras@turkuazz
Bunu kabul etmeden izlediğiniz sürece Selim gibi çatlaya patlaya kalırsınız öyle![]()
Oyunculukları seviyorumSen kaç karakter sevyon hacı yaailk selimdi dedikodulardan sonra değiştin. Şimdi de değiştin neden
Vartolunun neyi vardı
Yanliş bişey dememişim işteSeviyorsun
![]()
Gereken cevap verilmişAras'ın ön planda olması değil mesele, yaptıkları mantık hatalarıyla dolu abartılı saçma bir bölüm olması. Ama sana farketmiyor tabi hem fantastik dizi gibi yapmışlar hem de Aras'ı bol bol pohpohlamışlar daha ne olsun değil mi![]()
Oyunculukları seviyorumMustafa abi çok sempatik bir adam yakışıyor ekranlara biraz da profilde dursun dedim
Gereken cevap verilmişBu mantıkla devam ederlerse yakında siyah gözlük de takar Çakma Neo Yamaç efendi
![]()
![]()
Tilki kız ve Aras konularında turkuazı dikkate alıyorum sadece benSon yayınlanan Bölüm de Arasın nasıl iyi oyuncu olduğunu birkez daha anladı izleyici bölümü iki defa izledim![]()
sena,, çukur ,200 lira ,horoz, tavık
yine bir işler çeviriyorsun feyzo, ama çıkaramadım bir türlü olayı![]()
böyle deseneSu'dan bahsediyorum![]()
niye iki sefer yazdınki hogatha
Kalın kafan 1 defada almıyor ayollböyle desenebende diyorum sena mena hena alakasız birşeyler söylüyor bu
niye iki sefer yazdınki hogathabir seferde boyumu posumu deviremedinmi ?
![]()