Çukur - 9. Bölüm Yorumları

Aras bu bölümde kendi yaş kategorisinde açık ara en iyi benim dedi :Z:Z:Z

Aslında İçerde de Çağatayı ezmişti ama yine bir rekabet etme durumu olabiliyordu ,ancak bu dizide Aras şuan kimseyi rekabet edecek durumda bırakmadı , çok açık şekilde en iyi genç erkek oyuncumuz . Böyle oyunculuk yok , aksiyonu mükemmel oynuyor , dramı mükemmel oynuyor , mimikleri şahane ,tekrar tekrar hayran kalıyorum
:love1::love1::love1: @MasacRE-

@MasacRE-
tek kelimeyle harika:Z:Z

Bölümün bitmesine çok az kaldı finali görünce yine yazarım süper bi bölüm Aras bu bölüm muhteşemdi Yamacın sevdikleri için nasıl delirme noktasına hatta delirdiğini gösterdiği sahnede tek kelimeyle muhteşemdi oynamadı sanki Aras gerçekten Yamacın ta kendisi gibiydi çok beğendim :love1:Selim gittikçe batıyor gibi Serdar iyi kandırıp Senayı aldı ondan Beyefendi de Baykal çıktı şaşırdım onu beklemiyordum ben

@Sherlock senle konuşmuştuk sanırım resimlerdeki kahraman sahneleri flahsbeck miş birşeyi çözemedim ben Cumali ne zaman görecez neden hiç yüzünü göremiyoruz kaçıncı bölüme kadar yüzünü göremicez acaba(b)

Bölümün bitmesine çok az kaldı finali görünce yine yazarım süper bi bölüm Aras bu bölüm muhteşemdi Yamacın sevdikleri için nasıl delirme noktasına hatta delirdiğini gösterdiği sahnede tek kelimeyle muhteşemdi oynamadı sanki Aras gerçekten Yamacın ta kendisi gibiydi çok beğendim :love1:Selim gittikçe batıyor gibi Serdar iyi kandırıp Senayı aldı ondan Beyefendi de Baykal çıktı şaşırdım onu beklemiyordum ben

@Sherlock senle konuşmuştuk sanırım resimlerdeki kahraman sahneleri flahsbeck miş birşeyi çözemedim ben Cumali ne zaman görecez neden hiç yüzünü göremiyoruz kaçıncı bölüme kadar yüzünü göremicez acaba(b)

Cumali karakterini görmemize daha var bence. Senarist Cumali kozunu hemen kullanmayacaktır. :A

Cumali karakterini görmemize daha var bence. Senarist Cumali kozunu hemen kullanmayacaktır. :A

:DGaliba ısrarla göstermediklerine göre düşündükleri birşey varmı yalnız birşey dikkat çekti Cumali farklı bir karakter olacak gibi flashbeckte namaz kılıyor demişti Selimdi sanırım Yamaç Selim ve Kahramana göre farklı biri olacak gibi duruyor

:DGaliba ısrarla göstermediklerine göre düşündükleri birşey varmış gibi yalnız birşey dikkatimi çekti Cumali farklı bir karakter olacak gibi flashbeckte namaz kılıyor demişti Selimdi sanırım Yamaç Selim ve Kahramana göre farklı biri olacak gibi duruyor

@Forumdash seti koruma altına al hogatha çok kabarmış her an sete gelip oğlana tecavüz edebilir:A

Aras'lik bir durum yok. Senaryo berbatti hala saskinim. Nasil izin verdi yönetmen buna 😱

Bence taktik yapmalısın @vadikızı ablamız liderliğe doğru yürüyor benden söylemesi :F :F Sezon içinde 30 tane alım satım hakkınız var tekrar hatırlatayım :A

tek kelimeyle harika:Z:Z
@S.G.A.T. Şu karakter olduğu için dizide haliyle Yamacın çıkışını yediremedi beyefendi ile bir görüşme yapsın :A :A :A @MasacRE-
cukur1-4.jpeg

@Forumdash