tek kelimeyle harikaAras bu bölümde kendi yaş kategorisinde açık ara en iyi benim dedi
Aslında İçerde de Çağatayı ezmişti ama yine bir rekabet etme durumu olabiliyordu ,ancak bu dizide Aras şuan kimseyi rekabet edecek durumda bırakmadı , çok açık şekilde en iyi genç erkek oyuncumuz . Böyle oyunculuk yok , aksiyonu mükemmel oynuyor , dramı mükemmel oynuyor , mimikleri şahane ,tekrar tekrar hayran kalıyorum
@MasacRE-
@MasacRE-
Bölümün bitmesine çok az kaldı finali görünce yine yazarım süper bi bölüm Aras bu bölüm muhteşemdi Yamacın sevdikleri için nasıl delirme noktasına hatta delirdiğini gösterdiği sahnede tek kelimeyle muhteşemdi oynamadı sanki Aras gerçekten Yamacın ta kendisi gibiydi çok beğendim Selim gittikçe batıyor gibi Serdar iyi kandırıp Senayı aldı ondan Beyefendi de Baykal çıktı şaşırdım onu beklemiyordum ben
@Sherlock senle konuşmuştuk sanırım resimlerdeki kahraman sahneleri flahsbeck miş birşeyi çözemedim ben Cumali ne zaman görecez neden hiç yüzünü göremiyoruz kaçıncı bölüme kadar yüzünü göremicez acaba
Cumali karakterini görmemize daha var bence. Senarist Cumali kozunu hemen kullanmayacaktır.
Cumali karakterini görmemize daha var bence. Senarist Cumali kozunu hemen kullanmayacaktır.
@Forumdash seti koruma altına al hogatha çok kabarmış her an sete gelip oğlana tecavüz edebilir
Aras'lik bir durum yok. Senaryo berbatti hala saskinim. Nasil izin verdi yönetmen buna 😱
Bence taktik yapmalısın @vadikızı ablamız liderliğe doğru yürüyor benden söylemesi Sezon içinde 30 tane alım satım hakkınız var tekrar hatırlatayım
@S.G.A.T. Şu karakter olduğu için dizide haliyle Yamacın çıkışını yediremedi beyefendi ile bir görüşme yapsın @MasacRE-tek kelimeyle harika
Kızı @sokak sanati ndan başka seven yok youtubede her hafta topa tutuluyor yanı benim eleştirmeme bile gerek kalmıyorSena da yapma Yamaç yapma tut kendini der @Çiğdem-
@sokak sanati zaten tuhaf tuhaf kişileri sever Bi de bahtiyar ölmez'deki kızı seviyorKızı @sokak sanati ndan başka seven yok youtubede her hafta topa tutuluyor yanı benim eleştirmeme bile gerek kalmıyor
Hhahah Bahtiyar Ölmez i izliyor demek @sokak sanati 😱 1.Bölüme şans vermiştim pek sarmadı takibe almadım@sokak sanati zaten tuhaf tuhaf kişileri sever Bi de bahtiyar ölmez'deki kızı seviyor
Evet BÖyü çok sevdiğini her hafta ekrana kitlendiğini, biteceği hafta bir hafta odasından cıkmaycağini söylüyor😛Hhahah Bahtiyar Ölmez i izliyor demek @sokak sanati 😱 1.Bölüme şans vermiştim pek sarmadı takibe almadım
@sokak sanati tam Çukur ile dizi kalitesini düzeltti diyordum ama Bahtiyar ile batırmış diğer taraftanEvet BÖyü çok sevdiğini her hafta ekrana kitlendiğini, biteceği hafta bir hafta odasından cıkmaycağini söylüyor😛
Kızı @sokak sanati ndan başka seven yok youtubede her hafta topa tutuluyor yanı benim eleştirmeme bile gerek kalmıyor
Bahtiyar Ölmez_ Saadet Işıl Atasoy
Bölüm 1 saat daha sürse adamlar olayi Matrix'e baglayacakti sen Selim diyorsun@S.G.A.T. Şu karakter olduğu için dizide haliyle Yamacın çıkışını yediremedi beyefendi ile bir görüşme yapsın @MasacRE-
@Forumdash
Bahtiyar Ölmez_ Saadet Işıl Atasoy
@Çiğdem- e laf anlatmak imkansız boşver he de geçBölüm 1 saat daha sürse adamlar olayi Matrix'e baglayacakti sen Selim diyorsun
Sen kaç karakter sevyon hacı yaa ilk selimdi dedikodulardan sonra değiştin. Şimdi de değiştin neden Vartolunun neyi vardıBölüm 1 saat daha sürse adamlar olayi Matrix'e baglayacakti sen Selim diyorsun
Yanliş bişey dememişim işte SeviyorsunO kızı seviyorum zaten. Çok yetenekli bi isim ama Sena daha doğal o biraz yapay
sena,, çukur ,200 lira ,horoz, tavık
Bu bölüm Yamaç oyunculuğunu konuşturdu@S.G.A.T. Şu karakter olduğu için dizide haliyle Yamacın çıkışını yediremedi beyefendi ile bir görüşme yapsın @MasacRE-
@Forumdash