S.G.A.T.
Favori Üye
Aras iyi, güzel oyuncu ama yıllardır forumda söylediğim gibi tek taraflı oyuncu. Baba sevgisinden mahrum, hırçın delikanlı rolü. Deliriyor, sinirleniyor. Bir de romantik yanı var. Kızlarla ukala konuşması falan. Başka numarası yok ama yetiyor tabi ki Bu haliyle bile kendi jenerasyonun televizyondaki en iyisi olabilir.Yamaç oldukça zeki bir karakter olarak tasarlanmış. Bunu ilk bölümde gösterdiler ve anlattılar zaten. Son bölümde babasının ve sevdiği kadının kaçırılması ile delirmiş taklidi yaptı bölüm boyunca. Karşısındakileri de buna inandırdı. Delirmiş olduğuna yalnızca Beyefendi inanmamıştı sanırım. Son bölümde yaşanan olay bu.
Dövüş sahnelerine gelirsek, babasına sinirlendiği zaman sürekli spor yapıyor zaten. Bunu da gösterdiler ama illaki bir dövüş eğitimi almıştır. Bunu görürüz ilerleyen bölümlerde. Dövdüğü kişiler Celasun, Serdar falan zaten. Dövebilir bunları, normal. Benim anlam veremediğim tek nokta silah kullanabilmesi. Umarım silah kullanmayı nereden ve nasıl öğrendiğini açıklarlar. Gerçi babası dahil, çevresindeki tüm insanlarda silah var. Paşa veya Emmi öğretmiş olabilir geçmişte.
Vartolu karakteri mükemmel olabilir, Erkan Kolçak harika oynuyor olabilir ama Aras kadar reytinginin olmadığı da bir gerçek. Aras, İçerde'de kendine çok sağlam bir kitle edindi. Bu dizinin tutmasının en büyük sebeplerinden birisi bu. Ayrıca Çiğdem'e çok takılırım ama Aras, kendi jenerasyonunun en iyi oyuncusu. Yeri geldiğinde dramı, yeri geldiğinde aksiyonu çok iyi oynayabiliyor. Ön plana çıkarılması çok normal yani.
@Çiğdem-
Kulaklıkla müzik dinleye dinleye adam dövmek bana mantıklı gelmiyor. Tamam onu da anlarım karısını, babasını kaçırdılar. Silah konusunu iyi dedin. Yeniyetme halinde babasına haykırıyordu geçen 'ben dedim sana bırakın silahları gidelim' diye. Öyle bir senaryodan 'çocukken silah kullanmaya bu kadar meraklıymış ve öğretmişler'e geçiş yapmak mantıklı olmaz. Bekliyoruz tabi belki hiç açıklanmaz
Konu sadece bu bölümle ilgili değil ki. Son bölüm felaketti o ayrı. Genel olarak adam bardan çıktı, yıllardır rock söyleyip uçan sakız yapıyor. Direkt eli silahlı adamların başına geçip zekasıyla bütün olayları çözdü. 0'dan her şeyini kendisini kuran Vartolu varlık bile gösteremiyor. Bunu zekayla açıklayamazsın. O kadar kolay değil