Bu bölüm birlikte yorumlarız artık yazılarını okumaya ömrümüz yeterseSen mutsuzsan dizi doğru yolda demektir ahahahah.![]()
Bu bölüm birlikte yorumlarız artık yazılarını okumaya ömrümüz yeterseSen mutsuzsan dizi doğru yolda demektir ahahahah.![]()
Ben bölümleri uzun süredir yorumlamıyordum ama diziyi takip ediyorum yani.Bu bölüm birlikte yorumlarız artık yazılarını okumaya ömrümüz yeterse![]()
![]()
![]()
@Forumdash çok dalga geçerdi Elçini sevmemeNelerine sahip çıkacan be onların![]()
Hortlar hortlamazda hemen ecünnü nehirlemi uyandınBen bölümleri uzun süredir yorumlamıyordum ama diziyi takip ediyorum yani.Seni görünce ve tabi klasik kan dondurucu yorumlarını görünce ben de hortladım...
![]()
ne zaman döncek
Hazal Subaşı varken gözüm başka bir şeyi görmüyor... Baktım sallamışsın hemen cevabını yapıştırayım dedim...Hortlar hortlamazda hemen ecünnü nehirlemi uyandın![]()
![]()
![]()
@Forumdash Kasımda dönecem diyordune zaman döncek![]()
Anaşılan siz @turkuazz la düşman tarafdasınız biz Efsuuuuuna destek verecez düşmanımın düşmanı dostumdur hesabıHazal Subaşı varken gözüm başka bir şeyi görmüyor... Baktım sallamışsın hemen cevabını yapıştırayım dedim...![]()
Ben Hazal Subaşı tarafındayım. Düşman dost bilmem...Anaşılan siz @turkuazz la düşman tarafdasınız biz Efsuuuuuna destek verecez düşmanımın düşmanı dostumdur hesabı![]()
![]()
![]()
ben demedim istemedim hayali olmasını nehir yamaççıyım ben aksine
Gelsin özledik@Forumdash Kasımda dönecem diyordu@dreamy @Harunnn60
Aralığa giriyoruz yanı şu günden itibaren her an bekleyebiliriz![]()
![]()
![]()
dediğim şekilde iki oyuncuyuda uyumlu buluyorum ama Yamaça daha yakın Nehir Efsuna oranlaAnaşılan siz @turkuazz la düşman tarafdasınız biz Efsuuuuuna destek verecez düşmanımın düşmanı dostumdur hesabı![]()
![]()
![]()
Hayal olayını sen soktun kafamıza sonucta ilk sen dedin forumdaben demedim istemedim hayali olmasını nehir yamaççıyım ben aksine![]()
durumu güzel özetlemiş twitter'da biri
Ben Hazal Subaşı tarafındayım. Düşman dost bilmem...![]()
Düşman Nehir işte @ömer karataş size karşı Efsuuuunlu @xemrexxx @serhatt @MasacRE bizdediğim şekilde iki oyuncuyuda uyumlu buluyorum ama Yamaça daha yakın Nehir Efsuna oranla![]()
İkisi de düşmanım
ben efsuncuların anticilerin teorilerini söyledim sadece
Ne olursa olsun dönsün artık. Gözümüz yollarda kaldı. Bully gibi sürpriz yapmasını bekliyorum.
Ozaman sende Efsuuuncusunben efsuncuların anticilerin teorilerini söyledim sadece
@Forumdash 10 gün içinde gelir gibi ama onunla @destere işine belli olmuyor geçte kalabiliyrlar şuanda oldu gibiNe olursa olsun dönsün artık. Gözümüz yollarda kaldı. Bully gibi sürpriz yapmasını bekliyorum.![]()
İnşallah gelir bakalım saymaya başlıyorum günleri.@Forumdash 10 gün içinde gelir gibi ama onunla @destere işine belli olmuyor geçte kalabiliyrlar şuanda oldu gibi![]()
![]()
@serhatt @xemrexxx