- Reaksiyon puanı
- 67,516
- Puanı
- 1,060
İkisinin de canı cehenneme@Forumdash 10 gün içinde gelir gibi ama onunla @destere işine belli olmuyor geçte kalabiliyrlar şuanda oldu gibi @serhatt @xemrexxx
İkisinin de canı cehenneme@Forumdash 10 gün içinde gelir gibi ama onunla @destere işine belli olmuyor geçte kalabiliyrlar şuanda oldu gibi @serhatt @xemrexxx
İkisinin de canı cehenneme
@ozgur2113 le bana @xemrexxx i sorup duruyordunuz geldi işteİkisinin de canı cehenneme
İftiralarını da al defol git@ozgur2113 le bana @xemrexxx i sorup duruyordunuz geldi işte
Reytingler düşmedi aksine yükseldi ablacım.Bu kadını ben soyisminden dolayı torpil geçecem demiştim ama dizide gerçekten gözüme batmıyor Çok sade abartısız oynuyor diğer @MEnes senin Halkadan gelen ecünnü kız farklı yapacaz diye karakteri batırdılar çok göze batıyor ve rahatsız ediiyor biz izleyenleri hemen gebermesi dileklerimle @ömer karataş @xemrexxx @MasacRE @turkuazz
Bu arada Azer ve Yücel Çukur tarihinin en saçma düşmanları , bu sezon Çukur düşmansız ilerliyor reytingler oyüzden düşmeye başladı son haftalar ben ne izliyorum modda bakıyorum @mrt-06 Acilen kov şunları
Allah kahretsin ki gelmiş çabucak.@ozgur2113 le bana @xemrexxx i sorup duruyordunuz geldi işte
Allah korusun nehir yamaççıyım dedim benOzaman sende Efsuuuncusun
Geçen hafta düşmüştü bu haftaya daha bakmadımda Haftalık toptan bekleyip buradan topluca bakmak güzel oluyor nette reyting oranı aramaktansa @xemrexxx @serhatt @turkuazz @MEnes @ozgur2113 @xBUGRAx @Yiğitt @Harunnn60Reytingler düşmedi aksine yükseldi ablacım.
Hastasın senGeçen hafta düşmüştü bu haftaya daha bakmadımda Haftalık toptan bekleyip buradan topluca bakmak güzel oluyor nette reyting oranı aramaktansa @xemrexxx @serhatt @turkuazz @MEnes @ozgur2113 @xBUGRAx @Yiğitt @Harunnn60
Bizim forumda da haftalık açılıyor ablacım, @Aserat tarafından.Geçen hafta düşmüştü bu haftaya daha bakmadımda Haftalık toptan bekleyip buradan topluca bakmak güzel oluyor nette reyting oranı aramaktansa @xemrexxx @serhatt @turkuazz @MEnes @ozgur2113 @xBUGRAx @Yiğitt @Harunnn60
Artık ablam internetin var, kullanmaya korkma. Psikolojin bozulmuş valla.Bu forumda açılanları ben nedense oranları göremiyorum ya baska yere bakıyorum @Aserat
Ama artık günlük bakmıcam bu adamı bekleyip toplu bakmak heyecanlı oluyor
Netim olmadı süreçte öyle yapıyordum pazartesileri bekleyip onu indirip O moddan çıkmak lazım evetArtık ablam internetin var, kullanmaya korkma. Psikolojin bozulmuş valla.
Acı geçmiş günler olarak akıllarda kalacak...Netim olmadı süreçte öyle yapıyordum pazartesileri bekleyip onu indirip O moddan çıkmak lazım evet