Bu bölüm birlikte yorumlarız artık yazılarını okumaya ömrümüz yeterseSen mutsuzsan dizi doğru yolda demektir ahahahah.
Bu bölüm birlikte yorumlarız artık yazılarını okumaya ömrümüz yeterseSen mutsuzsan dizi doğru yolda demektir ahahahah.
Ben bölümleri uzun süredir yorumlamıyordum ama diziyi takip ediyorum yani. Seni görünce ve tabi klasik kan dondurucu yorumlarını görünce ben de hortladım...Bu bölüm birlikte yorumlarız artık yazılarını okumaya ömrümüz yeterse
@Forumdash çok dalga geçerdi Elçini sevmeme Oda dönsün kulaklarını çınlatalım @dreamyNelerine sahip çıkacan be onların
Hortlar hortlamazda hemen ecünnü nehirlemi uyandınBen bölümleri uzun süredir yorumlamıyordum ama diziyi takip ediyorum yani. Seni görünce ve tabi klasik kan dondurucu yorumlarını görünce ben de hortladım...
ne zaman döncek@Forumdash çok dalga geçerdi Elçini sevmeme Oda dönsün kulaklarını çınlatalım @dreamy
Hazal Subaşı varken gözüm başka bir şeyi görmüyor... Baktım sallamışsın hemen cevabını yapıştırayım dedim...Hortlar hortlamazda hemen ecünnü nehirlemi uyandın
@Forumdash Kasımda dönecem diyordu @dreamy @Harunnn60ne zaman döncek
Anaşılan siz @turkuazz la düşman tarafdasınız biz Efsuuuuuna destek verecez düşmanımın düşmanı dostumdur hesabıHazal Subaşı varken gözüm başka bir şeyi görmüyor... Baktım sallamışsın hemen cevabını yapıştırayım dedim...
Ben Hazal Subaşı tarafındayım. Düşman dost bilmem...Anaşılan siz @turkuazz la düşman tarafdasınız biz Efsuuuuuna destek verecez düşmanımın düşmanı dostumdur hesabı
ben demedim istemedim hayali olmasını nehir yamaççıyım ben aksine durumu güzel özetlemiş twitter'da biriKeşke @ömer karataş dediği gibi hayali karakter olsaydı bizi sevindirmişti hayali diye ama
Gelsin özledik@Forumdash Kasımda dönecem diyordu @dreamy @Harunnn60
Aralığa giriyoruz yanı şu günden itibaren her an bekleyebiliriz
dediğim şekilde iki oyuncuyuda uyumlu buluyorum ama Yamaça daha yakın Nehir Efsuna oranlaAnaşılan siz @turkuazz la düşman tarafdasınız biz Efsuuuuuna destek verecez düşmanımın düşmanı dostumdur hesabı
Hayal olayını sen soktun kafamıza sonucta ilk sen dedin forumdaben demedim istemedim hayali olmasını nehir yamaççıyım ben aksine durumu güzel özetlemiş twitter'da biri
Ben Hazal Subaşı tarafındayım. Düşman dost bilmem...
Düşman Nehir işte @ömer karataş size karşı Efsuuuunlu @xemrexxx @serhatt @MasacRE bizdediğim şekilde iki oyuncuyuda uyumlu buluyorum ama Yamaça daha yakın Nehir Efsuna oranla
İkisi de düşmanım
ben efsuncuların anticilerin teorilerini söyledim sadece
Ne olursa olsun dönsün artık. Gözümüz yollarda kaldı. Bully gibi sürpriz yapmasını bekliyorum.@Forumdash çok dalga geçerdi Elçini sevmeme Oda dönsün kulaklarını çınlatalım @dreamy
Ozaman sende Efsuuuncusunben efsuncuların anticilerin teorilerini söyledim sadece
@Forumdash 10 gün içinde gelir gibi ama onunla @destere işine belli olmuyor geçte kalabiliyrlar şuanda oldu gibi @serhatt @xemrexxxNe olursa olsun dönsün artık. Gözümüz yollarda kaldı. Bully gibi sürpriz yapmasını bekliyorum.
İnşallah gelir bakalım saymaya başlıyorum günleri.@Forumdash 10 gün içinde gelir gibi ama onunla @destere işine belli olmuyor geçte kalabiliyrlar şuanda oldu gibi @serhatt @xemrexxx