Aaa tamam tamam ecünnülerde beni yalnız bırakma yeter banaşansını zorlama bence
Seninkinide gebertir inşYerine yenileri geldi, ecünnülerden kurtuluşun yok...
Keşke @ömer karataş dediği gibi hayali karakter olsaydı bizi sevindirmişti hayali diye amaBence gayet komikti, güldüm o sahneye. İkili arasındaki kimya çok iyi, sevdim ben.Ki Hazal Subaşı muazzamlığını izlediğim her sahne mükemmel...
Nehir Efsuna oranla bi tık daha önde aslında çünkü Yamaça biraz daha onun tarzında biri daha uyumlu.Nehir ile Yamaç uyumu Efsuna oranla çok daha iyi.son kaç bölümdür ikisininde başarılı iş çıkardığını düşünüyorum.o açıdan öbür bölümlerde daha keyifli iş çıkmasını umuyoruz
bir kişiyi daha alabilir
öbür bölümlerde tahminim diziden ayrılabilir
Fazla göze batmaya başladığından ecünnü listeme girdi zaten @MEnesNehir Efsuna oranla bi tık daha önde aslında çünkü Yamaça biraz daha onun tarzında biri daha uyumlu.Nehir ile Yamaç uyumu Efsuna oranla çok daha iyi.son kaç bölümdür ikisininde başarılı iş çıkardığını düşünüyorum.o açıdan öbür bölümlerde daha keyifli iş çıkmasını umuyoruz
ecünnüye benzemiyor aslında oda Efsunda aslında ecünnü değil bu sezon bazı hataların dışında aslında başarılı diziye katılanlar
Ağzını hayra aç
Ha şöyle yola gelAaa tamam tamam ecünnülerde beni yalnız bırakma yeter bana
İkisinden birini sen Yamaç gibi olmaecünnüye benzemiyor aslında oda Efsunda aslında ecünnü değil bu sezon bazı hataların dışında aslında başarılı diziye katılanlaryapımcı düşmanlar konusunda biraz hata yapıyor onun dışında kadın oyuncular iyi
Aaman eksik olsun
Lİste başı
Zaten 1 elin 5 parmağını geçmiyor ecünnü olmayanlar sahip çıkmalıyızLİste başı
Nelerine sahip çıkacan be onlarınZaten 1 elin 5 parmağını geçmiyor ecünnü olmayanlar sahip çıkmalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?