Çukur - 77. Bölüm Yorumları | 3. Sezon 10. Bölüm

Nehirin oyunculuğunu önceki diziden takip eden aslında ordan bilip daha ön planda olmasını istiyor.orda fazlasıyla ispatlamıştı oyunculuğunu.Efsun zaten oynadığı dizilerde ispatlamıştı oyunculuğunu.asıl sürpriz Nehirin başarısı.önceki oynadığı diziyi takiplesen kesin sende Nehirin oyunculuğunu en az Efsun kadar söylerdin.Efsunun sende avantajı birazda soyadı uyumunuz sanıyorum :A:A:A
Efsuna dizi başlamadan torpil geçecem demiştim evet :A Ama karakteride göze batmıyor Sena gibi :A

Nehir bence ilk bölümler daha sade oynuyordu @MEnes farkı yok diyorda Yamacın o hastanede geçirdiği süreçte sade oynuyordu son bölümlerde saçma sapan hal hareketler eklenmiş Yamacın hastane süreciyle Çukur sürecindeki karakterleri Nehirin bence apayrı bence senarist yine ergenlerin yorumlarıyla yazıyor böyle bir senaristde ilk defa görüyorum :A :A :A

• Harika
Reactions: Turkuazz
Bu kadını ben soyisminden dolayı torpil geçecem demiştim ama dizide gerçekten gözüme batmıyor :A Çok sade abartısız oynuyor diğer @MEnes senin Halkadan gelen ecünnü kız farklı yapacaz diye karakteri batırdılar çok göze batıyor ve rahatsız ediiyor biz izleyenleri hemen gebermesi dileklerimle :A :A :A @ömer karataş @xemrexxx @MasacRE @turkuazz

Bu arada Azer ve Yücel Çukur tarihinin en saçma düşmanları , bu sezon Çukur düşmansız ilerliyor reytingler oyüzden düşmeye başladı son haftalar ben ne izliyorum modda bakıyorum :A :A :A @mrt-06 Acilen kov şunları :A :A :A
Ecünnü ortaklığına yeniden alabilirim seni :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
Kaçık kız ilk bölümler iyiydi sonradan farklı yapacaz diye bence karakterin çizgisini bozmuşlar son bölümlerde ecünnü listeme girdi efsun daha iyi :A :A :A

Azeri ergenler ve @serhatt @xemrexxx istiyor diye getirdiler zaten dizide bir rolu yok gereksiz takılıyor :A Yücel bence en saçma düşman geçen sezon niye bunları öldürüpte bu sezona ayrı bir düşman yapmadılar, son bölümler çok canım sıkılmaya başladı Akına hiç girmiyorum bile :A :A :A
Azeri benim için getirdi yapımcı :A @xemrexxx

• Güldürdün
Efsuna dizi başlamadan torpil geçecem demiştim evet :A Ama karakteride göze batmıyor Sena gibi :A

Nehir bence ilk bölümler daha sade oynuyordu @MEnes farkı yok diyorda Yamacın o hastanede geçirdiği süreçte sade oynuyordu son bölümlerde saçma sapan hal hareketler eklenmiş Yamacın hastane süreciyle Çukur sürecindeki karakterleri Nehirin bence apayrı bence senarist yine ergenlerin yorumlarıyla yazıyor böyle bir senaristde ilk defa görüyorum :A :A :A
önceki diziden ötürü Nehirin oyunculuğunu başarılı buluyorum.sanırım o açıdan birazda Efsuna oranla daha iyi yada o dizinin etkisinden bunu söylüyorum tıpkı senin Efsuna torpil yaptığın şekilde ama Efsunun da çok etklili oyunculuğunu söyleyebilirim çünkü gittikçe daha etkili oyunculuk ortaya çıkarıyor.o açıdan Nehir Efsun konusunda ikisinin ortaya çıkardığı iş başarılı :A:A:A

• Güldürdün
@Bully @destere şahitler şuan canlı tanığım yok diye yaşımı yemeyin :A :A :A

Aaa vlla ben Mahsunu çok özledim inş döner arabada ölmemiş şekilde gözünü açsa kim eleştiri yaparkı :A :A :A @serhatt @turkuazz @MasacRE @xemrexxx
Yücel'in yaptıklarını hatırlatayım sana, daha büyük bir düşman var mı yok mu anlarsın. Ha bu Yücel ki o Mahsun dediğin karakteri de parmağında oynatan kişiydi kendisi. :A

1)Sena'yı öldürdü. Yamaç'a travmanın en hasını yaşattı. Keza gizemini ve geçmişinin çözülmesi mükemmel bir kurguyla anlatıldı. Yüzüklü muhabbeti üzerinden tüm parçalar puzzle gibi bir araya geldi ortaya çıktığı bölümde.
2)Akşın'ı öldürdü. Celasun'a, Yamaç'a ve aileye büyük acılar yaşattı. Tüm aile ile, Çukur ile kedinin fare ile oynadığı gibi oynadı siyah mektuplar üzerinden. Dalga geçti resmen, çünkü çok güçlü ve zekiydi.
3)Yamaç'a babasını kendi elleriyle öldürttü... Dünyada görülmemiş bir tramva yaşattı. Ki etkileri bu sezonun ana teması oldu. Hala devam ediyor ve uzun bir süre daha devam edecek...
4)Bu durum sonrasında önce Koçovalıları hapse göndertti, sonra Yamaç'ı yaşattığı tramva sonrası uzun bir süre devre dışı bıraktı, üstüne de Akın onu kurtardığı için yapılan anlaşma sonrasında Çukur Akın'a geçti.

Bunlar detaysız bir şekilde Yücel'in neler yaptığının bir özeti. Yücel Çukur'a gelmiş, hatta belki de yerli dizi tarihinde bakınca yazılmış en büyük ve kaliteli düşmanlardan bir tanesi...

• Güldürdün

Şu sahnede dediğinin doğru olmadığını anlıyoruz. :A Nehir ilk bölümlerde de aynı bu şekilde deliydi. Hala öyle. Dans sahnesini de atardım da gerek yok. Ben izlediğim şeyin değişip değişmediğini veya neye göre şekillendiğini iyi anlarım merak etme Çiko. :A Senaristin ergenlerin yorumlarına göre diziyi değiştirme muhabbeti Emrah'ta başladı ve şimdiye kadar çokça oldu. Ama 2. sezonun son 7 8 bölümü ve 3. sezonda şimdiye kadar olan kısımda öyle bir duruma rastlamadım. Bi tık Azer'de ne yapacaklarını bilemiyorlar ama onun dışında yok. :A

Şu sahnede dediğinin doğru olmadığını anlıyoruz. :A Nehir ilk bölümlerde de aynı bu şekilde deliydi. Hala öyle. Dans sahnesini de atardım da gerek yok. Ben izlediğim şeyin değişip değişmediğini veya neye göre şekillendiğini iyi anlarım merak etme Çiko. :A Senaristin ergenlerin yorumlarına göre diziyi değiştirme muhabbeti Emrah'ta başladı ve şimdiye kadar çokça oldu. Ama 2. sezonun son 7 8 bölümü ve 3. sezonda şimdiye kadar olan kısımda öyle bir duruma rastlamadım. Bi tık Azer'de ne yapacaklarını bilemiyorlar ama onun dışında yok. :A
Aaa işte bunlar beni rahatsız etmiyordu yamacın çukurda olsu süreçteki hareketleri rahatsız ediyor :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Yücel'in yaptıklarını hatırlatayım sana, daha büyük bir düşman var mı yok mu anlarsın. Ha bu Yücel ki o Mahsun dediğin karakteri de parmağında oynatan kişiydi kendisi. :A

1)Sena'yı öldürdü. Yamaç'a travmanın en hasını yaşattı. Keza gizemini ve geçmişinin çözülmesi mükemmel bir kurguyla anlatıldı. Yüzüklü muhabbeti üzerinden tüm parçalar puzzle gibi bir araya geldi ortaya çıktığı bölümde.
2)Akşın'ı öldürdü. Celasun'a, Yamaç'a ve aileye büyük acılar yaşattı. Tüm aile ile, Çukur ile kedinin fare ile oynadığı gibi oynadı siyah mektuplar üzerinden. Dalga geçti resmen, çünkü çok güçlü ve zekiydi.
3)Yamaç'a babasını kendi elleriyle öldürttü... Dünyada görülmemiş bir tramva yaşattı. Ki etkileri bu sezonun ana teması oldu. Hala devam ediyor ve uzun bir süre daha devam edecek...
4)Bu durum sonrasında önce Koçovalıları hapse göndertti, sonra Yamaç'ı yaşattığı tramva sonrası uzun bir süre devre dışı bıraktı, üstüne de Akın onu kurtardığı için yapılan anlaşma sonrasında Çukur Akın'a geçti.

Bunlar detaysız bir şekilde Yücel'in neler yaptığının bir özeti. Yücel Çukur'a gelmiş, hatta belki de yerli dizi tarihinde bakınca yazılmış en büyük ve kaliteli düşmanlardan bir tanesi...
Aslında şimdi Yüceli düşündümde bir çok ecünnüyü öldürmüş o bakımdan hakkını yemeyelim evet :A :A :A @turkuazz @ömer karataş @xemrexxx @serhatt @MasacRE

Aaa işte bunlar beni rahatsız etmiyordu yamacın çukurda olsu süreçteki hareketleri rahatsız ediyor :A :A :A
Sen rahatsız oluyorsun diye niye karakter değişmiş olsun ki. Karakter hala aynı çünkü deli ve manyak bir karakter. :A Çukur'a gelip bunları yaptı diye bunu yadırgamamız saçma. Çünkü Çukur'a zaten ilk defa geliyor ve verdiği tepkiler tamamen karakterine uygun tepkiler. :A

• Güldürdün
Sen rahatsız oluyorsun diye niye karakter değişmiş olsun ki. Karakter hala aynı çünkü deli ve manyak bir karakter. :A Çukur'a gelip bunları yaptı diye bunu yadırgamamız saçma. Çünkü Çukur'a zaten ilk defa geliyor ve verdiği tepkiler tamamen karakterine uygun tepkiler. :A
Yamaç abi derken oklavayı ağzının üstüne vurmak istemiyormusun :A :A :A @turkuazz

• Güldürdün
Reactions: Turkuazz and MEnes