- Reaksiyon puanı
- 67,517
- Puanı
- 1,060
https://twitter.com/x/status/1175410808014196737
https://twitter.com/x/status/1175410808014196737
Hayatım biz argunlar olarak cheesecake yaptık yiyoruzKız snn Umay bile aşure yapmış sen hala Argun yalısını izleEkli dosyayı görüntüle 71909
Umay u sattın hemenHayatım biz argunlar olarak cheesecake yaptık yiyoruz
Bu akşam Ender'im yarın akşam Umay çok renkli bir kişiliğimUmay u sattın hemen
Gelsin ben onu teselli ederim
Senarist yine sona saklamış her şeyi
Burası hep kışın biliyorsun, ondan sorun olmuyor.Vlla kışın istediğin kadar tatil yap yaz ayını 1 aya indirseler burda kıyamet kopar
Karadeniz gibiBurası hep kışın biliyorsun, ondan sorun olmuyor.
Videou açalım bize mesaj varSenarist yine sona saklamış her şeyiYamaç, Azer'den intikamını almasa bomboş bölümYücel gibi Azer'e de yaşattığını yaşattı.. Ama dalga geçiyorlar bizle resmen, bi geçen sezonun ilk 2 bölümüne bak, bir de bu sezonun
Normal kafayla yazmıyor adam bu bölümleriEfsun, Yamaç'a hikaye anlatır, Yamaç rüyasında Nehir'den çocuğu olduğunu görür
Akın sonda şapa oturdu, kadınlarla kapışmasında neler olacak bakalımSaadet ekibi kurduDamla ve Karaca'ya uyuz oluyorum
Cumali güldürdü bu bölümVartolu çıksın artık sahneye
Ama sadece yamaca görünmüyor kıbazıları nehir yamaç'ın kafasında kurduğu biri diyor bence öyle değil çünkü hem salmazlardı hastaneden yamaç'ı hemde nehir arkasından baktı yamaç'a öyle birşey olsa sena veya idris baba'yı devamlı görürdü yaşıyorlarmış gibi yamaç&nehir çifti olacak bana göre dizide akın koçovalı'da hapı yuttu azer'de intikam hırsıyla hatalar yapacaktır aliço'nun işide zor ayrıca
aynen ama onlara göre o görevlide yamaç'ın uydurmasıAma sadece yamaca görünmüyor kı1.Bölümde Yamacın odasına geldinde orada bir görevlide o kızla konustu odamı yamacın hayalini görüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?