Çukur 53.Bölüm Yorumları

Mahalleli bilmiyor ki Yamaç’ı vurduğunu. Yamaç’la arasında geçen sahneden sonra sahiplenmeleri normal yani. Orada bir sıkıntı yoktu bana kalırsa. Metin’in affedilmesi de rüya sahnesi ile güzel bağlandı, o noktada da sıkıntı yok. Sadece Metin yerine başka birisi çıkmalıydı ki ters köşe olalım, ben bir tek bu noktayı eleştiriyorum.
Burda suç zaten Yamaçta aslında ondan öcne senaristte :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Baykal bey de hortladı :F Aslında geleceğini tahmin ediyorduk Çukurdamısın sorusunu beğenmişti @Sherlock ile konusmustuk :A

Oan bana heyecanlı gelmişti dönecek olması ama şu yüzüklünün yeni oyuncu olmasına heves etmiştik şimdi Baykal beyin çıkması iyimi kötümü oldu bilemedim bakacaz artık ?A:A @Forumdash @serhatt @MasacRE @MEnes @kerem @xemrexxx @turkuazz @ömer karataş
Ayoll yüzüklü adam bağlı olarak buldukları kişi işte, kendini eski karakuzu olarak tanıttı güya aralarına sızdı işte anlamadın mı onu :A Baykal da isim olarak geçti ama aynı kişi dönmez, zaten Halka'da oynuyor o adam. Başka bir şey çıkacak o işin içinden :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Ayoll yüzüklü adam bağlı olarak buldukları kişi işte, kendini eski karakuzu olarak tanıttı güya aralarına sızdı işte anlamadın mı onu :A Baykal da isim olarak geçti ama aynı kişi dönmez, zaten Halka'da oynuyor o adam. Başka bir şey çıkacak o işin içinden :A
Yüzü değişir :F Benim anlamadığım telefonda konusan baykala sen ölmedinmi niye demedi :F :F :F

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Yüzü değişir :F Benim anlamadığım telefonda konusan baykala sen ölmedinmi niye demedi :F :F:F
Onu bilemem. Yüzü değişebilir, kendini Baykal olarak tanıtan başka birisi olabilir, o kısım muamma :A Ama meşhur yüzüklü arkadaş bu, o kesin :A

2370103_810x458.jpg

• Güldürdün
Onu bilemem. Yüzü değişebilir, kendini Baykal olarak tanıtan başka birisi olabilir, o kısım muamma :A Ama meşhur yüzüklü arkadaş bu, o kesin :A

2370103_810x458.jpg
Telefıınlada Baykal gibi kendini tanıttı diyelim bu adamlar bilmiyormu baykal öldü :F Adamı tanıdığıda belli o telefon meselesi açığa çıkmadan pek birşey tahmin edemeyiz adam ölmemiş sankı onla iş yapıyorlar gibi normal konusup talimat alıyor :F

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Telefıınlada Baykal gibi kendini tanıttı diyelim bu adamlar bilmiyormu baykal öldü :F Adamı tanıdığıda belli o telefon meselesi açığa çıkmadan pek birşey tahmin edemeyiz adam ölmemiş sankı onla iş yapıyorlar gibi normal konusup talimat alıyor :F
en başından beri planlıydı herşey belki baykal benim dışımda çukuru isteyenlar var falan diyordu çünkü ??

• Beğendim
Onlar biliyordur belki yaşadığını, bir tek Koçovalılar'ın haberi yoktur :A