Çukur 53.Bölüm Yorumları

halka'dan çıkarsa döner burak sergen veya iki diziden birinde az gözüküp iki dizidede oynar 2. ihtimal yüz değiştirmiş şekilde devam eder 3.ihtimal takma ad olarak kullanıyor patronu veya kardeşi intikam için

• Harika
Reactions: Çiğdem
halka'dan çıkarsa döner burak sergen veya iki diziden birinde az gözüküp iki dizidede oynar 2. ihtimal yüz değiştirmiş şekilde devam eder 3.ihtimal takma ad olarak kullanıyor patronu veya kardeşi intikam için
Adam baykalla konustum diyor beyefendi daha önceden çukurdamısın sorusunu beğenmişti gelmesiini beklyorduk ama bakalım ne çıkacak yüzü değişmiş olabilir de :A

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
  • Güldürdün
burak sergen'in çukur'dan ayrıldıktan sonraki açıklamaları
Görüntünün olası içeriği: yazı

Aman adı da kendi gibi çirkin :A
ıyyy şunu beğendiysen senin için yamaç her bölüm sokaktan birini bulsun dövsün adfasgfhsajfk:A
Zaten Yamacın delirme sahneleri güzel oluyor diğer durgun sahneleri mal adamdan farkı yok :F @xemrexxx @Sherlock @serhatt @MasacRE

Sizde en çok o hallerinden dolayı adamı kıskanıyorsunuz ?A:A
kız destere foruma dönünce ben - serhat- Çiğdem- @Harunnn60 - @mrt-06 @Dosi @MasacRE ve @DarkLegenD in tepkileri 14 saniyede gösterilmiş resmen 😱

Baykal bey de hortladı :F Aslında geleceğini tahmin ediyorduk Çukurdamısın sorusunu beğenmişti @Sherlock ile konusmustuk :A

Oan bana heyecanlı gelmişti dönecek olması ama şu yüzüklünün yeni oyuncu olmasına heves etmiştik şimdi Baykal beyin çıkması iyimi kötümü oldu bilemedim bakacaz artık ?A:A @Forumdash @serhatt @MasacRE @MEnes @kerem @xemrexxx @turkuazz @ömer karataş

Ben onun bildiğimiz Baykal olduğunu sanmıyorum. :A Farklı bir oyuncu olacak o, orası kesin. Yüzü falan değişmiştir belki bilemiyorum, ancak kesinlikle Burak Sergen'in o rolle geri döneceğini düşünmüyorum. :A

• Güldürdün
Ben onun bildiğimiz Baykal olduğunu sanmıyorum. :A Farklı bir oyuncu olacak o, orası kesin. Yüzü falan değişmiştir belki bilemiyorum, ancak kesinlikle Burak Sergen'in o rolle geri döneceğini düşünmüyorum. :A
burak sergen'in çukur'dan ayrıldıktan sonraki açıklamaları
Görüntünün olası içeriği: yazı
Oyuncuyu bilmem Baykal bey döndü şimdirik :F Yüzü değişebilir ama o karakteri işlemeye devam edebilirler ben yeni oyuncudan yanayım zaten Musa beye odaklandık :A :A :A @xemrexxx

kız destere foruma dönünce ben - serhat- Çiğdem- @Harunnn60 - @mrt-06 @Dosi @MasacRE ve @DarkLegenD in tepkileri 14 saniyede gösterilmiş resmen 😱
@MasacRE ile konusurkan Metini bir alnından öpüp mahallede madalya takmadıkları kalmıstı dedik iyiki vurdun diye :F

Bildiğin mahalleye kahraman indi gibi ayoll sahneye bak :F Halk kahramanı ilan edildi :A :A :A @Sherlock @Forumdash

@MasacRE ile konusurkan Metini bir alnından öpüp mahallede madalya takmadıkları kalmıstı dedik iyiki vurdun diye :F

Bildiğin mahalleye kahraman indi gibi ayoll sahneye bak :F Halk kahramanı ilan edildi ?A:A @Sherlock @Forumdash

Mahalleli bilmiyor ki Yamaç’ı vurduğunu. Yamaç’la arasında geçen sahneden sonra sahiplenmeleri normal yani. Orada bir sıkıntı yoktu bana kalırsa. Metin’in affedilmesi de rüya sahnesi ile güzel bağlandı, o noktada da sıkıntı yok. Sadece Metin yerine başka birisi çıkmalıydı ki ters köşe olalım, ben bir tek bu noktayı eleştiriyorum.

• Güldürdün