Totosundan uyduruyor terbiyesiz
Burda suç zaten Yamaçta aslında ondan öcne senaristteMahalleli bilmiyor ki Yamaç’ı vurduğunu. Yamaç’la arasında geçen sahneden sonra sahiplenmeleri normal yani. Orada bir sıkıntı yoktu bana kalırsa. Metin’in affedilmesi de rüya sahnesi ile güzel bağlandı, o noktada da sıkıntı yok. Sadece Metin yerine başka birisi çıkmalıydı ki ters köşe olalım, ben bir tek bu noktayı eleştiriyorum.
Mahsun da gözü var işte Mahsun'un herşeyini bilyor. Dün dedim ona @vadikızı na kaptırma Mahsun senlik dedim
Ama @xemrexxx kıllı sever
@destere sarişin mi acaba
Ayoll yüzüklü adam bağlı olarak buldukları kişi işte, kendini eski karakuzu olarak tanıttı güya aralarına sızdı işte anlamadın mı onu Baykal da isim olarak geçti ama aynı kişi dönmez, zaten Halka'da oynuyor o adam. Başka bir şey çıkacak o işin içindenBaykal bey de hortladı Aslında geleceğini tahmin ediyorduk Çukurdamısın sorusunu beğenmişti @Sherlock ile konusmustuk
Oan bana heyecanlı gelmişti dönecek olması ama şu yüzüklünün yeni oyuncu olmasına heves etmiştik şimdi Baykal beyin çıkması iyimi kötümü oldu bilemedim bakacaz artık ?A @Forumdash @serhatt @MasacRE @MEnes @kerem @xemrexxx @turkuazz @ömer karataş
Yüzü değişir Benim anlamadığım telefonda konusan baykala sen ölmedinmi niye demediAyoll yüzüklü adam bağlı olarak buldukları kişi işte, kendini eski karakuzu olarak tanıttı güya aralarına sızdı işte anlamadın mı onu Baykal da isim olarak geçti ama aynı kişi dönmez, zaten Halka'da oynuyor o adam. Başka bir şey çıkacak o işin içinden
Onu bilemem. Yüzü değişebilir, kendini Baykal olarak tanıtan başka birisi olabilir, o kısım muamma Ama meşhur yüzüklü arkadaş bu, o kesinYüzü değişir Benim anlamadığım telefonda konusan baykala sen ölmedinmi niye demedi
Telefıınlada Baykal gibi kendini tanıttı diyelim bu adamlar bilmiyormu baykal öldü Adamı tanıdığıda belli o telefon meselesi açığa çıkmadan pek birşey tahmin edemeyiz adam ölmemiş sankı onla iş yapıyorlar gibi normal konusup talimat alıyorOnu bilemem. Yüzü değişebilir, kendini Baykal olarak tanıtan başka birisi olabilir, o kısım muamma Ama meşhur yüzüklü arkadaş bu, o kesin
en başından beri planlıydı herşey belki baykal benim dışımda çukuru isteyenlar var falan diyordu çünkü ??Telefıınlada Baykal gibi kendini tanıttı diyelim bu adamlar bilmiyormu baykal öldü Adamı tanıdığıda belli o telefon meselesi açığa çıkmadan pek birşey tahmin edemeyiz adam ölmemiş sankı onla iş yapıyorlar gibi normal konusup talimat alıyor
Baykalı tanımıyormu ama bunlar adam ölmedine eminki konusuyor mesala bana rahmetlii birisi telefon açsa güler kapatırım @MasacREen başından beri planlıydı herşey belki baykal benim dışımda çukuru isteyenlar var falan diyordu çünkü ??
Onlar biliyordur belki yaşadığını, bir tek Koçovalılar'ın haberi yokturTelefıınlada Baykal gibi kendini tanıttı diyelim bu adamlar bilmiyormu baykal öldü Adamı tanıdığıda belli o telefon meselesi açığa çıkmadan pek birşey tahmin edemeyiz adam ölmemiş sankı onla iş yapıyorlar gibi normal konusup talimat alıyor