Çukur 32.Bölüm Fragmanları

Ezel Kıvancı getirmiştiya bazen çok ünlü başroller konuk olarak gelebiliyor büyük bir süpriz isimde olabilir konuk oyuncu olarak

Kenanın aklı varsa gelir 5 bölüm oynar
@serhatt @Forumdash @xemrexxx @mrt-06

Kenan ve sonradan bir diziye girmek?
Ezel farklı bir işte, Muhteşem Yüzyıl gibi. Yıldızlar geçidi idi ikisi de. Çukur onların yanından geçemez.
@xemrexxx
@xemrexxx Koca kafalı adamalrının olduğu dizide katılmıyorum ama Ezelde katılıyorum

Başroller konuk olmaya alıştı işte Kıvanç örneği sonra Burak Özçivit Muhteşem örneği Meryem gelmişti Eşkiya ya , Engin Öztürk geldi Ertuğdulda 5-6 bölüm oynadı gitti oyuncular kendini parlattırmaya bazen yeni proje öncesi istiyor Kenanında bence ihtiyacı var
@Forumdash

Kenan o isimlerle denk mi Allah aşkına
Seviye olarak zirvede adam her ne kadar son 2 işi tutmasa da. Öyle bir hata asla yapmaz.

Kenan o isimlerle denk mi Allah aşkına
Seviye olarak zirvede adam her ne kadar son 2 işi tutmasa da. Öyle bir hata asla yapmaz.
Aaa vlla Fatih çökmedendi o
Şimdi karizmayı toparlaması lazım hele yeni diziside tutmazsa @xemrexxx gibiler Kenanı anında siler hazır olda bekliyorlar

Şu Fatih rezilliğini unutturması lazım hem de bir an önce

Ben rezillik olduğunu düşünmüyorum. Yanlış politika sayesinde Totalde 6 reytingde kaldı. Çok kalite diziydi.
Kenan sağlam bir karakterle sezon başlangıcı geri döner gereken reytingi de alır merak etmeyin.