Çukur 29.Bölüm Fragmanı

Aaa günah keçisi Vartolunun başına kalır bu Cemil olayıda diyordum :A Öyle bir görüntü var gerçekten adam İdrise konusma yapıyor adamı tutukluyorlar tövbe tövbe Çukuru yaksa haklı vlla yaranamadı gitti :A :A :A @ömer karataş @Forumdash @xemrexxx @mrt-06 @S.G.A.T. @MasacRE- @turkuazz
selim demiştir vartolu yaptı diye çakal çift taraflı çalışıyor :D :D

Sezon finalinde Sena ölebilir, kadın başrol değişecek diye çok söylenti çıktı.

Aaa günah keçisi Vartolunun başına kalır bu Cemil olayıda diyordum :A Öyle bir görüntü var gerçekten adam İdrise konusma yapıyor adamı tutukluyorlar tövbe tövbe Çukuru yaksa haklı vlla yaranamadı gitti :A :A :A @ömer karataş @Forumdash @xemrexxx @mrt-06 @S.G.A.T. @MasacRE- @turkuazz
Suç Vartoluya kalır inş. hapse girsin de görsün :A

Bomboş bi fragman

selim demiştir vartolu yaptı diye çakal çift taraflı çalışıyor :D :D

Farklı bir şey çıkacak oradan. Beklenildiği gibi olmaz bence. :D
aaa şu videoyu çukur resmi hesabı paylaşmıştı şimdi bulamadım 😱 videonun altında @Yiğitt kılıklı adamlar yamaçla vartolunun totosuna iltifatlar düzüyordu herhalde resmi hesap da utandı kaldırdı videoyu :A @Dosi @vadikızı @kerem @Forumdash @cookies @ozmoturk @xBUGRAx @Harunn60