- Reaksiyon puanı
- 2,961
- Puanı
- 280
Aaa günah keçisi Vartolunun başına kalır bu Cemil olayıda diyordumBomboş bi fragman
selim demiştir vartolu yaptı diye çakal çift taraflı çalışıyorAaa günah keçisi Vartolunun başına kalır bu Cemil olayıda diyordumÖyle bir görüntü var gerçekten adam İdrise konusma yapıyor adamı tutukluyorlar tövbe tövbe Çukuru yaksa haklı vlla yaranamadı gitti
![]()
![]()
@ömer karataş @Forumdash @xemrexxx @mrt-06 @S.G.A.T. @MasacRE- @turkuazz
Fragmanda da sankı birisi ölücek havası varo yüzden topu vartoluya attı![]()
paşa olur ölecekse biriFragmanda da sankı birisi ölücek havası var![]()
Aa Paşayı aslında Emmiden daha çok seviyorum ama ikiside etkin değilelr son bölüm yinede Paşanın geçmişten sırları bitmedi gibipaşa olur ölecekse biri
emmi daha iyi yürekli paşa kötü vezirAa Paşayı aslında Emmiden daha çok seviyorum ama ikiside etkin değilelr son bölüm yinede Paşanın geçmişten sırları bitmedi gibi![]()
Aaa evet Sultan ile karıştırmışlar geçmişiemmi daha iyi yürekli paşa kötü vezir![]()
meliha bence aliço'da bu bahaneyle yeni sevgili yaptıAaa evet Sultan ile karıştırmışlar geçmişi
Mihriban yada Meliha birisini saklıyorlar ama hangisi bakalım![]()
Oda İdrisin kızı çıkmazsameliha bence aliço'da bu bahaneyle yeni sevgili yaptı![]()
![]()
yok artıkOda İdrisin kızı çıkmazsa![]()
![]()
![]()
Suç Vartoluya kalır inş. hapse girsin de görsünAaa günah keçisi Vartolunun başına kalır bu Cemil olayıda diyordumÖyle bir görüntü var gerçekten adam İdrise konusma yapıyor adamı tutukluyorlar tövbe tövbe Çukuru yaksa haklı vlla yaranamadı gitti
![]()
![]()
Suç Vartoluya kalır inş. hapse girsin de görsün![]()
Farklı bir şey çıkacak oradan. Beklenildiği gibi olmaz bence.![]()
@S.G.A.T. Nasıl savunuyor herifini babası örnek alsa keşke Seliminyok artık![]()
sanmıyorum ama hale çıkabilir bir evlat daha eksilmiş olur kahramandan sonra eğer çıkarsa
Bomboş bi fragman
Aaa günah keçisi Vartolunun başına kalır bu Cemil olayıda diyordumÖyle bir görüntü var gerçekten adam İdrise konusma yapıyor adamı tutukluyorlar tövbe tövbe Çukuru yaksa haklı vlla yaranamadı gitti
![]()
![]()
selim demiştir vartolu yaptı diye çakal çift taraflı çalışıyor![]()
![]()
aaa şu videoyu çukur resmi hesabı paylaşmıştı şimdi bulamadım 😱 videonun altında @Yiğitt kılıklı adamlar yamaçla vartolunun totosuna iltifatlar düzüyordu herhalde resmi hesap da utandı kaldırdı videoyuFarklı bir şey çıkacak oradan. Beklenildiği gibi olmaz bence.![]()
Yamaç çok taş değil mi