Allahın şanslı kulusunİki konuda da etiketin olmamuş kim alıntıladıysa ondan bildirim geliyor.
Allahın şanslı kulusunİki konuda da etiketin olmamuş kim alıntıladıysa ondan bildirim geliyor.
Ben de diyıorum ne oldu böyle bir konudan 7 bildirim ne yazdım ki acaba diye düşündüm.Allahın şanslı kulusun
Ona cevap verenlerden gelmiş demek bildirim yanı sonuc olarak kurtulamıyorsun işteBen de diyıorum ne oldu böyle bir konudan 7 bildirim ne yazdım ki acaba diye düşündüm.
@xemrexxx'in büyüleri işte.Ona cevap verenlerden gelmiş demek bildirim yanı sonuc olarak kurtulamıyorsun işte
2 Gün geliyor 40 tane algı ediyor bana her konuda Çiğdem şöyle Çiğdem böyle sürekli kendimle ilgili bir yeni bilgi öğreniyorum@xemrexxx'in büyüleri işte.
Seni dedesine mi göstrrmiş o mesaja gülmüştüm cevap yazmayı unuttum.2 Gün geliyor 40 tane algı ediyor bana her konuda Çiğdem şöyle Çiğdem böyle sürekli kendimle ilgili bir yeni bilgi öğreniyorum
vlla eskiden her gün nasıl çekiyormuşuz bunu hayret ettim kendime
98 Yaşında dedesi beğenmemiş güyaSeni dedesine mi göstrrmiş o mesaja gülmüştüm cevap yazmayı unuttum.
Hahah.98 Yaşında dedesi beğenmemiş güyaAaa ben diye nasıl bir yaratık fotosu gösterdiyse artık adamcağız zaten anlamaz gözü çok seçemiyordur
Aman Allah korusun cnm 😕😕😕
Sana eziyet eder Emre zaten evlenirseniz Sen Anlat Karadeniz'deki kız gibi işkence görürsün.Aman Allah korusun cnm 😕😕😕
Bunun dedeside bunun gibi bir şeydirDizilerde yaşlılık halini oyuncu canlandırırya Emrenin saçını beyaz ve gözünde gözlük düşün dedesi işte ıyy kim bu paçoz diyede konuştuunu hayal edelim
Ben de kurtaramam vallaSana eziyet eder Emre zaten evlenirseniz Sen Anlat Karadeniz'deki kız gibi işkence görürsün.@xemrexxx @Forumdash
Ben de kurtaramam vallaDiziyi izleyen bilir ne demek istediğimi
Dizide başrol olan adam gibi gelir destere Emreyi pataklarSana eziyet eder Emre zaten evlenirseniz Sen Anlat Karadeniz'deki kız gibi işkence görürsün.@xemrexxx @Forumdash
Eğer sen gürcistana orada rusyaya kaçarsn öyle kurtarmaya gelirDizide başrol olan adam gibi gelir destere Emreyi pataklar
Aaa tabi önce kendini kurtarması gerekiyor öldü mü kaldı mı belli değilEğer sen gürcistana orada rusyaya kaçarsn öyle kurtarmaya gelir
Bende nefret ediyorum hele o bıyıklarındanAaa bir de İdris babaya da çok gıcık oluyorum
3 Ayrı kadından çocukları var tabi bu bizim bildiklerimizVartoluya ahlak dersi veriyor tövbe tövbe
Sana eziyet eder Emre zaten evlenirseniz Sen Anlat Karadeniz'deki kız gibi işkence görürsün.@xemrexxx @Forumdash
Eğer sen gürcistana orada rusyaya kaçarsn öyle kurtarmaya gelir
Bende nefret ediyorum hele o bıyıklarından
ayol karıştırdın galiba totalcan olgun seven serhattı ama onun sevdiği olgunlar da erkek olmalıAaa tabi önce kendini kurtarması gerekiyor öldü mü kaldı mı belli değil
Ben ayrım yapmam canım yeter ki parlak olsun paralı olsunayol karıştırdın galiba totalcan olgun seven serhattı ama onun sevdiği olgunlar da erkek olmalı
Ooo Snepeak veremediler ama telafi ettiler 3 fragman ile3.fragman
oooo 3.fragman gelmiş ilk defaOoo Snepeak veremediler ama telafi ettiler 3 fragman ile@Forumdash @serhatt @S.G.A.T. @MasacRE- @xemrexxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?