Allahın şanslı kulusunİki konuda da etiketin olmamuş kim alıntıladıysa ondan bildirim geliyor.![]()
Allahın şanslı kulusunİki konuda da etiketin olmamuş kim alıntıladıysa ondan bildirim geliyor.![]()
Ben de diyıorum ne oldu böyle bir konudan 7 bildirim ne yazdım ki acaba diye düşündüm.Allahın şanslı kulusun![]()
![]()
![]()
Ona cevap verenlerden gelmiş demek bildirim yanı sonuc olarak kurtulamıyorsun işteBen de diyıorum ne oldu böyle bir konudan 7 bildirim ne yazdım ki acaba diye düşündüm.![]()
@xemrexxx'in büyüleri işte.Ona cevap verenlerden gelmiş demek bildirim yanı sonuc olarak kurtulamıyorsun işte
![]()
![]()
![]()
2 Gün geliyor 40 tane algı ediyor bana her konuda Çiğdem şöyle Çiğdem böyle sürekli kendimle ilgili bir yeni bilgi öğreniyorum@xemrexxx'in büyüleri işte.![]()
Seni dedesine mi göstrrmiş o mesaja gülmüştüm cevap yazmayı unuttum.2 Gün geliyor 40 tane algı ediyor bana her konuda Çiğdem şöyle Çiğdem böyle sürekli kendimle ilgili bir yeni bilgi öğreniyorum![]()
![]()
vlla eskiden her gün nasıl çekiyormuşuz bunu hayret ettim kendime![]()
![]()
![]()
98 Yaşında dedesi beğenmemiş güyaSeni dedesine mi göstrrmiş o mesaja gülmüştüm cevap yazmayı unuttum.![]()
Hahah.98 Yaşında dedesi beğenmemiş güyaAaa ben diye nasıl bir yaratık fotosu gösterdiyse artık adamcağız zaten anlamaz gözü çok seçemiyordur
![]()
![]()
![]()
Aman Allah korusun cnm 😕😕😕
Sana eziyet eder Emre zaten evlenirseniz Sen Anlat Karadeniz'deki kız gibi işkence görürsün.Aman Allah korusun cnm 😕😕😕
Bunun dedeside bunun gibi bir şeydirDizilerde yaşlılık halini oyuncu canlandırırya Emrenin saçını beyaz ve gözünde gözlük düşün dedesi işte ıyy kim bu paçoz diyede konuştuunu hayal edelim
![]()
![]()
![]()
Ben de kurtaramam vallaSana eziyet eder Emre zaten evlenirseniz Sen Anlat Karadeniz'deki kız gibi işkence görürsün.@xemrexxx @Forumdash
Ben de kurtaramam vallaDiziyi izleyen bilir ne demek istediğimi
![]()
Dizide başrol olan adam gibi gelir destere Emreyi pataklarSana eziyet eder Emre zaten evlenirseniz Sen Anlat Karadeniz'deki kız gibi işkence görürsün.@xemrexxx @Forumdash
Eğer sen gürcistana orada rusyaya kaçarsn öyle kurtarmaya gelirDizide başrol olan adam gibi gelir destere Emreyi pataklar![]()
![]()
![]()
Aaa tabi önce kendini kurtarması gerekiyor öldü mü kaldı mı belli değilEğer sen gürcistana orada rusyaya kaçarsn öyle kurtarmaya gelir![]()
Bende nefret ediyorum hele o bıyıklarındanAaa bir de İdris babaya da çok gıcık oluyorum
3 Ayrı kadından çocukları var tabi bu bizim bildiklerimiz![]()
![]()
Vartoluya ahlak dersi veriyor tövbe tövbe
![]()
![]()
![]()
Sana eziyet eder Emre zaten evlenirseniz Sen Anlat Karadeniz'deki kız gibi işkence görürsün.@xemrexxx @Forumdash
Eğer sen gürcistana orada rusyaya kaçarsn öyle kurtarmaya gelir![]()
Bende nefret ediyorum hele o bıyıklarından![]()
ayol karıştırdın galiba totalcan olgun seven serhattı ama onun sevdiği olgunlar da erkek olmalıAaa tabi önce kendini kurtarması gerekiyor öldü mü kaldı mı belli değil![]()
![]()
![]()
Ben ayrım yapmam canım yeter ki parlak olsun paralı olsunayol karıştırdın galiba totalcan olgun seven serhattı ama onun sevdiği olgunlar da erkek olmalı![]()
Ooo Snepeak veremediler ama telafi ettiler 3 fragman ile3.fragman
oooo 3.fragman gelmiş ilk defaOoo Snepeak veremediler ama telafi ettiler 3 fragman ile@Forumdash @serhatt @S.G.A.T. @MasacRE- @xemrexxx