Çukur 28.Bölüm Fragmanı

2 Gün geliyor 40 tane algı ediyor bana her konuda Çiğdem şöyle Çiğdem böyle sürekli kendimle ilgili bir yeni bilgi öğreniyorum :F :F :F

vlla eskiden her gün nasıl çekiyormuşuz bunu hayret ettim kendime :A :A :A
Seni dedesine mi göstrrmiş o mesaja gülmüştüm cevap yazmayı unuttum. :F

Hahah. :F Birde annesine gösterse artık tamamdır sizi evlendiririz. :F @xemrexxx
Aman Allah korusun cnm 😕😕😕

Bunun dedeside bunun gibi bir şeydir :A Dizilerde yaşlılık halini oyuncu canlandırırya Emrenin saçını beyaz ve gözünde gözlük düşün dedesi işte ıyy kim bu paçoz diyede konuştuunu hayal edelim :A :A :A

Aman Allah korusun cnm 😕😕😕

Bunun dedeside bunun gibi bir şeydir :A Dizilerde yaşlılık halini oyuncu canlandırırya Emrenin saçını beyaz ve gözünde gözlük düşün dedesi işte ıyy kim bu paçoz diyede konuştuunu hayal edelim :A :A :A
Sana eziyet eder Emre zaten evlenirseniz Sen Anlat Karadeniz'deki kız gibi işkence görürsün. :F @xemrexxx @Forumdash

Sana eziyet eder Emre zaten evlenirseniz Sen Anlat Karadeniz'deki kız gibi işkence görürsün. :F @xemrexxx @Forumdash
Eğer sen gürcistana orada rusyaya kaçarsn öyle kurtarmaya gelir:A
Bende nefret ediyorum hele o bıyıklarından :A
Aaa tabi önce kendini kurtarması gerekiyor öldü mü kaldı mı belli değil :A :A :A
ayol karıştırdın galiba totalcan olgun seven serhattı ama onun sevdiği olgunlar da erkek olmalı :F

Forum İstatistikleri

Konular
176,263
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs