kız bu tarihi not edin hogatha resmen parlak oğlan yerine hanzoyu seçti😱 @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @kerem
kız bu tarihi not edin hogatha resmen parlak oğlan yerine hanzoyu seçti😱 @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @kerem
Erkekten anlamadığı için hanzoyu seçmesi normalkız bu tarihi not edin hogatha resmen parlak oğlan yerine hanzoyu seçti😱 @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @kerem
Yamacım ezer onu
Yamaç karakterine çok gıcık oluyorum Aras kusura bakmasın @MasacRE-Erkekten anlamadığı için hanzoyu seçmesi normal
Yamaç botları falan giyince dar paça pantalon beni benden alıyorYamaç karakterine çok gıcık oluyorum Aras kusura bakmasın @MasacRE-
Hem Vartolu çok karizmatik bence
Bana sadece piskopat olması yetmiyor kötü adam olacak @xemrexxxYamaç botları falan giyince dar paça pantalon beni benden alıyor
Al vartoluyu sana işkence etsin o zamanBana sadece piskopat olması yetmiyor kötü adam olacak @xemrexxx
Ulan İstanbul konusunu iyi çıkarmışsın ortaya, burada da aynı durum var Şimdi Çağatay'a atıp tutuyor, yeni dizisini izleyip beğense oradaki rolünü bu sefer de yeni aşkı Çağatay olacak haberi yok @Çiğdem-bence @MasacRE- kusuta bakmalı geçen sene de umutu tutup sarpa gıcık olduğun için demediğini bırakmamıştın
şimdi ergenliğe girdi duygu durum sürekli değişiyor desem yaşı tutmuyor @Çiğdem- inacaba menapoza mı girdi hogatha 😱 sürekli fikirleri değişiyor falan böyle 😱 bu durumda dediğim gibi en az 40 yaşında var bu cadoloz yine haklı çıktım @serhatt @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06Ulan İstanbul konusunu iyi çıkarmışsın ortaya, burada da aynı durum var Şimdi Çağatay'a atıp tutuyor, yeni dizisini izleyip beğense oradaki rolünü bu sefer de yeni aşkı Çağatay olacak haberi yok @Çiğdem-
Bi üşüyüp bi terliyorsa kesin menapozşimdi ergenliğe girdi duygu durum sürekli değişiyor desem yaşı tutmuyor @Çiğdem- inacaba menapoza mı girdi hogatha 😱 sürekli fikirleri değişiyor falan böyle 😱 bu durumda dediğim gibi en az 40 yaşında var bu cadoloz yine haklı çıktım @serhatt @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06
Menapoz akla daha yatkın duruyorşimdi ergenliğe girdi duygu durum sürekli değişiyor desem yaşı tutmuyor @Çiğdem- inacaba menapoza mı girdi hogatha 😱 sürekli fikirleri değişiyor falan böyle 😱 bu durumda dediğim gibi en az 40 yaşında var bu cadoloz yine haklı çıktım @serhatt @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06
kesin o da vardır geçen sene tansiyonum düşüyor diyip duruyordu menapozun belirtilerini saklamak için kullandı demekBi üşüyüp bi terliyorsa kesin menapoz
hahahah kesin öyledirkesin o da vardır geçen sene tansiyonum düşüyor diyip duruyordu menapozun belirtilerini saklamak için kullandı demek
Ulan İstanbul konusunu iyi çıkarmışsın ortaya, burada da aynı durum var Şimdi Çağatay'a atıp tutuyor, yeni dizisini izleyip beğense oradaki rolünü bu sefer de yeni aşkı Çağatay olacak haberi yok @Çiğdem-
şimdi ergenliğe girdi duygu durum sürekli değişiyor desem yaşı tutmuyor @Çiğdem- inacaba menapoza mı girdi hogatha 😱 sürekli fikirleri değişiyor falan böyle 😱 bu durumda dediğim gibi en az 40 yaşında var bu cadoloz yine haklı çıktım @serhatt @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06
Bi üşüyüp bi terliyorsa kesin menapoz
Aaa oklavayı kafanıza geçirdimmi görürsünüz menopozu tövbe tövbeMenapoz akla daha yatkın duruyor
Çağatayın da çok derdiydi ya senin gözüne girmek PİS HOGATHAAaa oklavayı kafanıza geçirdimmi görürsünüz menopozu tövbe tövbe
Diğer konuda dedim gibi Çukurun 2 yada 3.bölümlerinde öğrendim Ulan İstanbuldakı adam olduğunu Kösemde Muratı oynayan oğlan ve Vatanım Sensin Leon öncesinde onlarıda sevmiyordum o dizilerde sevdim Arasa Çağatay kadar gıcıktım İçerde de sevdim ama Çukur da kötü adamı oynamıyor
Aksiyon dizilerinde kötü adamları severim Çağatay kötü olsa belki gözüme girebilir
ahh ahh belki olur kız
kesin o da vardır geçen sene tansiyonum düşüyor diyip duruyordu menapozun belirtilerini saklamak için kullandı demek
Aaa bir de İdris babaya da çok gıcık oluyorumMenapoz akla daha yatkın duruyor
İki konuda da etiketin olmamuş kim alıntıladıysa ondan bildirim geliyor.şimdi ergenliğe girdi duygu durum sürekli değişiyor desem yaşı tutmuyor @Çiğdem- inacaba menapoza mı girdi hogatha 😱 sürekli fikirleri değişiyor falan böyle 😱 bu durumda dediğim gibi en az 40 yaşında var bu cadoloz yine haklı çıktım @serhatt @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06