Medetde bir sopayı Vartoludan hak ediyor bu aralarKendi arzusuyla gelmiştir kesin
Medetde bir sopayı Vartoludan hak ediyor bu aralarKendi arzusuyla gelmiştir kesin
evet saçmaladı iyice,vartolunun yanına yakışmıyorMedetde bir sopayı Vartoludan hak ediyor bu aralar
Oda abisi için yapıyor ama söz dinlese daha iyi olacakevet saçmaladı iyice,vartolunun yanına yakışmıyor
Vartolu sıksın topuklarına akıllanırOda abisi için yapıyor ama söz dinlese daha iyi olacak
Gıcık celasuna sıkıcaktı ama korkup kaçtıVartolu sıksın topuklarına akıllanır
Celasun kimseden korkmaz koca yüreklidir oGıcık celasuna sıkıcaktı ama korkup kaçtı
Mirası duyunca değiştiCelasun kimseden korkmaz koca yüreklidir o
Parayı duyan herkes değişir sen değişmezmisin sankiMirası duyunca değişti
Aaa ben Vartoluyu satmazdım vlla onun yanında yer alırdımParayı duyan herkes değişir sen değişmezmisin sanki
Celasun da bu cevher varken o kendi imparatorluğunu kurar ayolAaa ben Vartoluyu satmazdım vlla onun yanında yer alırdım
Herif mirascı oldu Vartolunun hakkını buna yediriceklerCelasun da bu cevher varken o kendi imparatorluğunu kurar ayol
ne güzel işte yesin,kenidini kurtarsınHerif mirascı oldu Vartolunun hakkını buna yediricekler
Aaa boğazında kalsınne güzel işte yesin,kenidini kurtarsın
Aman o da gelecekse gelsin artık,ne bekliyorsaAaa boğazında kalsın
Daha Cumalı gelecek düşman olup Vartoluyla anlasıcak gibi hissediyorum nedense Yamacın emrine girmez
Hhahha Sezon finalinde gelebilir Ama ezik oyuncu olmaz inşAman o da gelecekse gelsin artık,ne bekliyorsa
Şöyle heybetli bişey gelir umarımHhahha Sezon finalinde gelebilir Ama ezik oyuncu olmaz inş
Söz deki adamı diyorlardı o gelirse tam Yamacın ezeceği adam olurŞöyle heybetli bişey gelir umarım
AMAN inş.o gelmez ya Kenan gelsin fatihi bırakıp tam olur Yamaca çaksın sağlam bi osmanlı tokatıSöz deki adamı diyorlardı o gelirse tam Yamacın ezeceği adam olur
Durduk yerde değişti bir anda bütün bunlar konu beyefendiye karşı ikisinin birlik olacağıydı herkes bunu bekliyordu ama bir anda başa döndü bütün konuYamaca kendisi diyordu babamı öldürdü ama kanım ısındı kötü değil gibi diyordu kafam karıştı diye sonra medet ile kavustuklarında Vartoluya bakıp ağlamıştı şimdi birden bire düşman kesiliyor
Senarist karakterleri değiştirip duruyor kafasına göre
Yamaç iyi davranıyordu Salihe ama Vartoluda Yamaca iyi davranınca Yamaça bir şey oldu ayoll soğuk davranmaya başladıDurduk yerde değişti bir anda bütün bunlar konu beyefendiye karşı ikisinin birlik olacağıydı herkes bunu bekliyordu ama bir anda başa döndü bütün konu