Çukur - 22. Bölüm Fragmanı

Yabancı dizi izlemek istiyorumda burda parayla oluyor o işler
Bizim ülkelerde yasa var kanun var sizin ülkeniz gibi cahil değil
ne kadar geri kalmış ilkel bir devletiniz var bari vpn marifetiyle girde sansürü ez geç

şimdi sen orda dizibox sitesine giremiyormusun hiç denedinmi ?

@Çiğdem- bu alamancı çok cahil kalmış ya bununla konuştukça bende cahilleşeceğim diye korkuyorum
bununla selamı keselim en iyisi

Sırf bu yüzden gelesim var

Bizim ülkemiz hak, hukuk ve adalet'in yanında. Adamlar beleş izleyelim diye dizi yapmadılar herhalde
@destere
halkın istediği zaman istediği diziyi izleme özgürlüğüde hak hukuk çerçevesine dahildir bu yoksa adalet yok demektir

Listeye ekledim. Fantastik severim.
Hhaha Aaa bilmem ayoll ben de anlamadım ama netten yabancı dizi izlenmiyormuş

Dizibox Dizimag bu tür sitelere giriş yasaklıdır belki
Fantastik seviyormuş Cw ci yaparım Keremi
@Forumdash

ne kadar geri kalmış ilkel bir devletiniz var bari vpn marifetiyle girde sansürü ez geç

şimdi sen orda
Almanyada kanunlar sıkıdır, yasal ve telif haklarından dolayi internette yabancı dizi izlemek yasaktır ve her internete yükleyen yabancı kimse de kanunen suç işlediği için hapis cezasına çarptırılır. Şimdi almanyanın kanunlarını bilmediğin için cahil kim tartışmayalım bence.

@destere dediği gibi şu siteye mesala tıklayınca açılmıyormu cnm

http://www.dizibox1.com/

halkın istediği zaman istediği diziyi izleme özgürlüğüde hak hukuk çerçevesine dahildir bu yoksa adalet yok demektir
Ama eğer o dizinin yapımcısı diziyi para karşılığı izlenilebilir hale getiriyorsa o zaman o diziye tek kuruş vermeden izlemek adaletin olmadığını gösterir. Çünkü o diziye para verip izleyenlerde var sonuçta cahil Selim.
Cahillikten dolayı banlayın hemen. @Çiğdem-

Aaa vlla netten dizi izlemek için 5 kuruş vermem ayoll
Türk dizilerine paralı izliyorlar şaşırıyorum