Fazileti @destere de izliyordu ama oradan kurtuldu darısı senin başınaHangi dizileri izliyor bu
Bodrum Masalı izliyordu 😕 Gülizar da öyle 😕 dizilerde bitti öyle kurtulmuş oldu yine Şuan Türk dizisi izlemiyor sanırım
Fazileti @destere de izliyordu ama oradan kurtuldu darısı senin başınaHangi dizileri izliyor bu
Iyk zevksiz zevksiz seçimler, birde kaliteli dizi izliyorum diyor sözde Önce kaliteli dizileri tutsun biFazileti @destere de istiyordu ama oradan kurtuldu darısı senin başına
Bodrum Masalı izliyordu 😕 Gülizar da öyle 😕 dizilerde bitti öyle kurtulmuş oldu yine Şuan Türk dizisi izlemiyor sanırım
Aaa neyse ki ecünnü dizilerinden kurtardık onu İnş senide çekip kurtaracazIyk zevksiz zevksiz seçimler, birde kaliteli dizi izliyorum diyor sözde Önce kaliteli dizileri tutsun bi
Niye onların ne zararı var kiAaa neyse ki ecünnü dizilerinden kurtardık onu İnş senide çekip kurtaracaz
Ömründen her hafta 2 saatin üstünde boş zaman geçiyor öteki dünyada sorarlar sana hesabınıNiye onların ne zararı var ki
Diriliş ve Fatih dolu zaman oluyor benim izlediklerim boş oluyor öyle miÖmründen her hafta 2 saatin üstünde boş zaman geçiyor öteki dünyada sorarlar sana hesabını
Hahah Aaa Kenanı 1.bölüme baksan sen de çok seveceksin emin ol cnmDiriliş ve Fatih dolu zaman oluyor benim izlediklerim boş oluyor öyle mi
https://twitter.com/bskery_
Hahah Aaa Kenanı 1.bölüme baksan sen de çok seveceksin emin ol cnm
Aaa gece gece şu ecünnüleri paylaşıp durma rüyama giricekler
Bu Merve çok tatlı değil mi amaAaa gece gece şu ecünnüleri paylaşıp durma rüyama giricekler
Kenana başlayıp diğerlerini şutla kurtulmuş olursunBu Merve çok tatlı değil mi ama
Kenan'ı izlemek için bir sebep göremiyorum ki Kadın ve UTC'm verecek hesabını. Zaten salı günü 2 dizim var bir güne 3 dizi sığdıramam
O değilde şuan TK'yı izledim efsaneydi resmen. Fatih gibilerine izleyeceğine azıcık bunlara bakKenana başlayıp diğerlerini şutla kurtulmuş olursun
Merve iyi evet diğer geriye kalanların hepsini çöp sepetine at
3 Bölümüne baktım ama oyuncu kadrosuna dayanamadımO değilde şuan TK'yı izledim efsaneydi resmen. Fatih gibilerine izleyeceğine azıcık bunlara bak
O zaman sana tarih-i dizilerle başarılar diliyorum3 Bölümüne baktım ama oyuncu kadrosuna dayanamadım
Fazileti @destere de izliyordu ama oradan kurtuldu darısı senin başına
Iyk zevksiz zevksiz seçimler, birde kaliteli dizi izliyorum diyor sözde Önce kaliteli dizileri tutsun bi
Yabancı dizi izlemek istiyorumda burda parayla oluyor o işler Bizim ülkelerde yasa var kanun var sizin ülkeniz gibi cahil değil@Çiğdem- in bahsettiği dizilerin ilk iki bölümüne bakmışımdır devamı gelmemişti bir bodrum masalını bitirmeyi başarmıştım hogathayla genelde yabancı dizilerdir ilgi alanımız yerlileri anca istisna izleriz masum ve şahsiyet dizileri gibi
hogathamla eşit gidiyoruz yabancı dizilerde sadece CW kanalında ona uyum sağlayamıyorum
senide kaliteli dizilere bekleriz alaman cahili... biraz çöplerden kurtul kendine gel
@Çiğdem- in bahsettiği dizilerin ilk iki bölümüne bakmışımdır devamı gelmemişti bir bodrum masalını bitirmeyi başarmıştım hogathayla genelde yabancı dizilerdir ilgi alanımız yerlileri anca istisna izleriz masum ve şahsiyet dizileri gibi
hogathamla eşit gidiyoruz yabancı dizilerde sadece CW kanalında ona uyum sağlayamıyorum
senide kaliteli dizilere bekleriz alaman cahili... biraz çöplerden kurtul kendine gel
Aaa evet Cw de izlemeye başlasan keşke @destere Onun harici çok ortak yabancı dizilerimiz oluyor senleYabancı dizi izlemek istiyorumda burda parayla oluyor o işler Bizim ülkelerde yasa var kanun var sizin ülkeniz gibi cahil değil
Aaa yabancı dizi izlenmeden olur mu ayoll Memlekete gel bu yazın topluca belleğe topla dizileri gitSen bilmezsin tabii, cahil .s
Sırf bu yüzden gelesim varAaa yabancı dizi izlenmeden olur mu ayoll Memlekete gel bu yazın topluca belleğe topla dizileri git