Çukur - 22. Bölüm Fragmanı

Hahah Ecünnülerden iyidir bence :A :A :A
Tatlım anlat ben dinliyorum seni :A
s-44919190606421691105f2f94f160af7f28a75f4.gif

Ne izlediğimi biliyor musun onu söyle önce :A Sonra da izlediklerimin neden çöp olduğunu söyle :A
benim izlediklerimi izlemiyorsan yeterli zaten ne izlediğini bilmem gerekmiyor :) kalitelileri ben izliyorum benim izlemediklerimi izliyorsan zaten kalitesiz diziler peşinde koşturuyorsun demektir :)

benim izlediklerimi izlemiyorsan yeterli zaten ne izlediğini bilmem gerekmiyor :) kalitelileri ben izliyorum benim izlemediklerimi izliyorsan zaten kalitesiz diziler peşinde koşturuyorsun demektir :)
Birincisi ben senin ne izlediğini bile bilmiyorum ikincisi de kalitelileri izlediğini nerden biliyorsun :) Belki kanal7 dizisi izliyorsundur. :A

senden nefret ediyor böyle gereksiz bir insanın banlanması lazım diyip banlamak için bahane arıyor gibi :) hogatham leb demeden ne demek istediğini anlarım bundan sonra anlamadığın yer olursa bana sor :)
Hmm, sen nefret edilmeyi çok iyi tecrübe edindiğin için bundan sonra sana sormak daha iyi olur tabi, haklısın :A

zaten @kerem izliyorsa kaçmak lazım genelde izledikleri hep çöp dizi :)

yani burda hogatham sana küfretmiş :) illaki açık açık anlatmakmı gerekiyor anla işte :)

Ne izlediğimi biliyor musun onu söyle önce :A Sonra da izlediklerimin neden çöp olduğunu söyle :A
Hahah Aaa hayır küfür konuları uydurma ayoll @destere e bakma sen :A :A :A

Ama Çukur dışında diğer dizileri ecünnü dizileri o konuda haklı sadece @destere bey :F Gerçi kendisininde neler izlediğini çok gördük ama neyse :A :A :A