Hahah Ecünnülerden iyidir benceNapayım gidip sakallı ve göbekli zibidileri mi izleyeyim
Hahah Ecünnülerden iyidir benceNapayım gidip sakallı ve göbekli zibidileri mi izleyeyim
Tatlım anlat ben dinliyorum seniHahah Ecünnülerden iyidir bence
Başlarda iyi rol yapamıyordu, çok gıcık kapardım da şu 10. bölümden itibaren baya açıldı. Birazcık da @Harunnn60 sayesinde sempatim arttı tabiAaa bu neyse de şu @Harunnn60 ın avatarı tam bir mal
Malın teki ayoll Diziyi bırakmamda büyük pay sahibi oynadıBaşlarda iyi rol yapamıyordu, çok gıcık kapardım da şu 10. bölümden itibaren baya açıldı. Birazcık da @Harunnn60 sayesinde sempatim arttı tabi
Malın teki ayoll Diziyi bırakmamda büyük pay sahibi oynadı
Başlarda iyi rol yapamıyordu, çok gıcık kapardım da şu 10. bölümden itibaren baya açıldı. Birazcık da @Harunnn60 sayesinde sempatim arttı tabi
Aaa Ezel den gıcıktım ben ona orada da mal bir karakteri oynuyordu @kerem Bilir Ezeli sanırımKıskanıyor musun kadını anlamıyorum oda sarışın filan ya hani sende eski halllerini mi özledin ne
Bilmez miyim, hele bir doktoru var öyle bi yüz nakli yapıyor ki sanırsın başka bir insan olmuşsunAaa Ezel den gıcıktım ben ona orada da mal bir karakteri oynuyordu @kerem Bilir Ezeli sanırım
Hahah Aaa öyle oldu zaten Ömer Ezel oldu Orada da gıcık değilmiydi haksızmıyım ayoll Tefoyu çok üzdü hainlik edipBilmez miyim, hele bir doktoru var öyle bi yüz nakli yapıyor ki sanırsın başka bir insan olmuşsun
yani burda hogatham sana küfretmiş illaki açık açık anlatmakmı gerekiyor anla işteKerem bile derken
Ne izlediğimi biliyor musun onu söyle önce Sonra da izlediklerimin neden çöp olduğunu söylezaten @kerem izliyorsa kaçmak lazım genelde izledikleri hep çöp dizi
Niye küfretmişyani burda hogatham sana küfretmiş illaki açık açık anlatmakmı gerekiyor anla işte
benim izlediklerimi izlemiyorsan yeterli zaten ne izlediğini bilmem gerekmiyor kalitelileri ben izliyorum benim izlemediklerimi izliyorsan zaten kalitesiz diziler peşinde koşturuyorsun demektirNe izlediğimi biliyor musun onu söyle önce Sonra da izlediklerimin neden çöp olduğunu söyle
senden nefret ediyor böyle gereksiz bir insanın banlanması lazım diyip banlamak için bahane arıyor gibi hogatham leb demeden ne demek istediğini anlarım bundan sonra anlamadığın yer olursa bana sorNiye küfretmiş
Birincisi ben senin ne izlediğini bile bilmiyorum ikincisi de kalitelileri izlediğini nerden biliyorsun Belki kanal7 dizisi izliyorsundur.benim izlediklerimi izlemiyorsan yeterli zaten ne izlediğini bilmem gerekmiyor kalitelileri ben izliyorum benim izlemediklerimi izliyorsan zaten kalitesiz diziler peşinde koşturuyorsun demektir
Hmm, sen nefret edilmeyi çok iyi tecrübe edindiğin için bundan sonra sana sormak daha iyi olur tabi, haklısınsenden nefret ediyor böyle gereksiz bir insanın banlanması lazım diyip banlamak için bahane arıyor gibi hogatham leb demeden ne demek istediğini anlarım bundan sonra anlamadığın yer olursa bana sor
zaten @kerem izliyorsa kaçmak lazım genelde izledikleri hep çöp dizi
yani burda hogatham sana küfretmiş illaki açık açık anlatmakmı gerekiyor anla işte
Hahah Aaa hayır küfür konuları uydurma ayoll @destere e bakma senNe izlediğimi biliyor musun onu söyle önce Sonra da izlediklerimin neden çöp olduğunu söyle