Aaa vlla ben netten diziye para ile izlememSırf bu yüzden gelesim var
Bizim ülkemiz hak, hukuk ve adalet'in yanında. Adamlar beleş izleyelim diye dizi yapmadılar herhalde @destere
Sana istediğin diziyi belleğe yaparız parasıyla tabi
Aaa vlla ben netten diziye para ile izlememSırf bu yüzden gelesim var
Bizim ülkemiz hak, hukuk ve adalet'in yanında. Adamlar beleş izleyelim diye dizi yapmadılar herhalde @destere
Sende blutv gibi cimri çıktın. PintiAaa vlla ben netten diziye para ile izlemem
Sana istediğin diziyi belleğe yaparız parasıyla tabi
Hahaha Aaa paracı olsun diyen sendin Kerem bey bedava olmaz diyenSende blutv gibi cimri çıktın. Pinti
Yani alamanya devleyi öyle söylüyor da beleş olsa izlenecek dizi bırakmamHahaha Aaa paracı olsun diyen sendin Kerem bey bedava olmaz diyen
Hangi yabancı diziyi izlemek isterdin mesalaYani alamanya devleyi öyle söylüyor da beleş olsa izlenecek dizi bırakmam
Breaking Bad, Prison Break, Game Of Thrones, Dark vs.Hangi yabancı diziyi izlemek isterdin mesala
Sadece Dark işe yarar Senin dizi zevkin yabancılarda da kötüymüş ayoll neyse izlememen daha hayırlısıBreaking Bad, Prison Break, Game Of Thrones, Dark vs.
Sen öner o zaman Bakalım hangilerini izliyorsunSadece Dark işe yarar Senin dizi zevkin yabancılarda da kötüymüş ayoll neyse izlememen daha hayırlısı
Cw izleyeceksin kısaca Dünyanın en iyi fantastik dizileri oradaSen öner o zaman Bakalım hangilerini izliyorsun
Listeye ekledim. Fantastik severim.Cw izleyeceksin kısaca Dünyanın en iyi fantastik dizileri orada
ne kadar geri kalmış ilkel bir devletiniz var bari vpn marifetiyle girde sansürü ez geçYabancı dizi izlemek istiyorumda burda parayla oluyor o işler Bizim ülkelerde yasa var kanun var sizin ülkeniz gibi cahil değil
halkın istediği zaman istediği diziyi izleme özgürlüğüde hak hukuk çerçevesine dahildir bu yoksa adalet yok demektirSırf bu yüzden gelesim var
ne kadar geri kalmış ilkel bir devletiniz var bari vpn marifetiyle girde sansürü ez geç
şimdi sen orda dizibox sitesine giremiyormusun hiç denedinmi ?
@Çiğdem- bu alamancı çok cahil kalmış ya bununla konuştukça bende cahilleşeceğim diye korkuyorum bununla selamı keselim en iyisi
Hhaha Aaa bilmem ayoll ben de anlamadım ama netten yabancı dizi izlenmiyormuşListeye ekledim. Fantastik severim.
Almanyada kanunlar sıkıdır, yasal ve telif haklarından dolayi internette yabancı dizi izlemek yasaktır ve her internete yükleyen yabancı kimse de kanunen suç işlediği için hapis cezasına çarptırılır. Şimdi almanyanın kanunlarını bilmediğin için cahil kim tartışmayalım bence.ne kadar geri kalmış ilkel bir devletiniz var bari vpn marifetiyle girde sansürü ez geç
şimdi sen orda
@destere dediği gibi şu siteye mesala tıklayınca açılmıyormu cnmAlmanyada kanunlar sıkıdır, yasal ve telif haklarından dolayi internette yabancı dizi izlemek yasaktır ve her internete yükleyen yabancı kimse de kanunen suç işlediği için hapis cezasına çarptırılır. Şimdi almanyanın kanunlarını bilmediğin için cahil kim tartışmayalım bence.
Ama eğer o dizinin yapımcısı diziyi para karşılığı izlenilebilir hale getiriyorsa o zaman o diziye tek kuruş vermeden izlemek adaletin olmadığını gösterir. Çünkü o diziye para verip izleyenlerde var sonuçta cahil Selim. Cahillikten dolayı banlayın hemen. @Çiğdem-halkın istediği zaman istediği diziyi izleme özgürlüğüde hak hukuk çerçevesine dahildir bu yoksa adalet yok demektir
Aaa vlla netten dizi izlemek için 5 kuruş vermem ayoll Türk dizilerine paralı izliyorlar şaşırıyorumAma eğer o dizinin yapımcısı diziyi para karşılığı izlenilebilir hale getiriyorsa o zaman o diziye tek kuruş vermeden izlemek adaletin olmadığını gösterir. Çünkü o diziye para verip izleyenlerde var sonuçta cahil Selim. Cahillikten dolayı banlayın hemen. @Çiğdem-
Bende vermem de almanyada kanun ne diyorsa o. Buralar sıkıdır işte.Aaa vlla netten dizi izlemek için 5 kuruş vermem ayoll Türk dizilerine paralı izliyorlar şaşırıyorum