Aaa bu arada Çukur fragmanında hazır dolaşıyorkan muhteşem fragmanımızı izle 11 reyting geliyor toteldeBunu sen mi söylüyorsun bana buruşuk teyze
Aaa bu arada Çukur fragmanında hazır dolaşıyorkan muhteşem fragmanımızı izle 11 reyting geliyor toteldeBunu sen mi söylüyorsun bana buruşuk teyze
Dur bakayım yine ne saçma bir fragman yaptınız acabaAaa bu arada Çukur fragmanında hazır dolaşıyorkan muhteşem fragmanımızı izle 11 reyting geliyor totelde
Baktın mı Vartolu babasıyla yüzleşiyor ve kurtuluyorDur bakayım yine ne saçma bir fragman yaptınız acaba
Dede benim işte sahip çık dedik ama zerre bi harf yazık korumamişsin bileDede sensin ben değilim
Bu kızın aklı da geceleri çalişiyor zaar Zehir hafiye gibisin yine Sen facebook linkini istedin mi?Bence @Forumdash kendisi demeden önce @xemrexxx ifşa ettiği için söyleyemyor Faruk olduğunu yanı benden önce başka birisi ismimi duyuluyor utanıyor sanırım evet demeye
@xemrexxx
Baktım yine seyirciye oynamışlarBaktın mı Vartolu babasıyla yüzleşiyor ve kurtuluyor
Yine anlaşılmıyorsunDede benim işte sahip çık dedik ama zerre bi harf yazık korumamişsin bile
Bu kızın aklı da geceleri çalişiyor zaar Zehir hafiye gibisin yine Sen facebook linkini istedin mi?
Baktım yine seyirciye oynamışlar
Yine anlaşılmıyorsun
Aaa yok ne linkini isticektim EmredenDede benim işte sahip çık dedik ama zerre bi harf yazık korumamişsin bile
Bu kızın aklı da geceleri çalişiyor zaar Zehir hafiye gibisin yine Sen facebook linkini istedin mi?
uyumuya gidiyorum İyice yaşlandım. Saati 5lemem gerekti. Kepenkleri benim kapamam gerekti.Baktım yine seyirciye oynamışlar
Yine anlaşılmıyorsun
Dizi izleyecem diyip uyuyor mu yani
Nasıl da biliyor
Tamam anladık niye 14 defa söylüyorsunuyumuya gidiyorum İyice yaşlandım. Saati 5lemem gerekti. Kepenkleri benim kapamam gerekti.
Şimdi Bilale anlatır gibi anlatıyorum.
Uykum çok var. Uyumaya gidiyorum. İyice yaşlandım sanırım. Ben sabah 5'lere kadar kalır, forumun kepenklerini kapardım
Hayırrr... Diziyi izliyorum ama izlerken uyuyorum Senin dediğin çok farklı oluyorDizi izleyecem diyip uyuyor mu yani
Aynı şey işte ne farkı varHayırrr... Diziyi izliyorum ama izlerken uyuyorum Senin dediğin çok farklı oluyor
Aynı şey işte ne farkı var
Uykusuzluk kafa yapmış bence @S.G.A.T. gibi konusuyor şuan @ForumdashHayırrr... Diziyi izliyorum ama izlerken uyuyorum Senin dediğin çok farklı oluyor
Senin dediğinde hiç dizi izlemiyorumgibi bi anlam varAynı şey işte ne farkı var
Sana da iyi geceler pancar motoru 14.bölüme gelmişsiniz yuhh beeUykusuzluk kafa yapmış bence @S.G.A.T. gibi konusuyor şuan @Forumdash
Hadi sana cicili bicili rüyalar diliyeyim git uyu kötü rüya görmezsin
Uyurken de izlememiş oluyorsun işte diziyiSenin dediğinde hiç dizi izlemiyorumgibi bi anlam var
Sana da iyi geceler pancar motoru 14.bölüme gelmişsiniz yuhh bee
Sesi geliyor kulağımaUyurken de izlememiş oluyorsun işte diziyi
Uyurken de izlememiş oluyorsun işte diziyi
Zaten 10.Bölümü uyuyarak izlemiş sanırım bölüm hakkında konusuyorum bunlar ne zaman oldu diyor bölümden haberi yokSenin dediğinde hiç dizi izlemiyorumgibi bi anlam var
Sana da iyi geceler pancar motoru 14.bölüme gelmişsiniz yuhh bee
Sesi geliyor kulağıma
Öyle dizimi izlenir ayoll diziyi önemsemiyor sanırımZaten 10.Bölümü uyuyarak izlemiş sanırım bölüm hakkında konusuyorum bunlar ne zaman oldu diyor bölümden haberi yok
Öyle dizimi izlenir ayoll diziyi önemsemiyor sanırım
Öyle olduğu için bana spoimi verdin diyor aynı bölümden bahsediyorumSesi geliyor kulağıma
Sen gönder oraya o zaman ama daha kötü olmasın sonraÖyle olduğu için bana spoimi verdin diyor aynı bölümden bahsediyorum
Acil bir terapi merkezi şar bu oğlana