Çukur - 20. Bölüm Fragmanı

Nereye atmış mealun fotoyu :A :A ben niye sel göremiyorum demek ki çukurda falan yaşıyor @xemrexxx :F :F

uyumuya gidiyorum:T: İyice yaşlandım. Saati 5lemem gerekti. Kepenkleri benim kapamam gerekti.

Şimdi Bilale anlatır gibi anlatıyorum.
Uykum çok var. Uyumaya gidiyorum. İyice yaşlandım sanırım. Ben sabah 5'lere kadar kalır, forumun kepenklerini kapardım:A

O imkansız gibi bir şey Faruklar çok inatçı olurmuş :A :F

Faruklar yaşlı olur dedin inatçı olur dedin hepsi @Forumdash a uyuyor sanırım gerçekten Faruk :A :A :A @gözlemci @xemrexxx @Harunnn60

çiğdeme göre arasa en çok yakışan partneri buymuş bununla olan sahnelerini izlerken aşırı kabaran hogatha göğe yükseliyormuş:A @MasacRE- @MEnes @S.G.A.T. @Dosi @vadikızı @cookies @destere @Harunnnn60 @Ahmed @Sherlock @Thequeer
DX36i1fWAAMxAiP.jpg

Aksiyon duracak gibi değil, nereye kadar bu tempoyla devam edecek dizi acaba. :A
La adamlar durmaksızın tempolu bir şekilde yeni hikayeler üretiyor ve ana senaryoyu çeşitlendiriyor. Üstüne sırları açığa çıkarıyor. Final verecekler desek net bir bilgi yok henüz. Merakla sonu nereye gidecek bekliyorum. :A

@S.G.A.T. ın derdi Gazeteci kız yada başkadı değil Herifi ölecek diye korkuyor ayoll
:A :A :A Siz anlayın :F @MasacRE-
Böyle güzelliğin diziden ayrılmasına insanın gönlü elvermiyor diğer taraftan. :(

cukur-dizisi-hale-elif-dogan-kimdir.jpg