Adının Faruk olduğunu kabul edip şekilde döner foruma belkiSen gönder oraya o zaman ama daha kötü olmasın sonra
Adının Faruk olduğunu kabul edip şekilde döner foruma belkiSen gönder oraya o zaman ama daha kötü olmasın sonra
O imkansız gibi bir şey Faruklar çok inatçı olurmuşAdının Faruk olduğunu kabul edip şekilde döner foruma belki
Faruklar yaşlı olur dedin inatçı olur dedin hepsi @Forumdash a uyuyor sanırım gerçekten Faruk @gözlemci @xemrexxx @Harunnn60O imkansız gibi bir şey Faruklar çok inatçı olurmuş
Benim tespitlerim doğru çıkarFaruklar yaşlı olur dedin inatçı olur dedin hepsi @Forumdash a uyuyor sanırım gerçekten Faruk @gözlemci @xemrexxx @Harunnn60
Nereye atmış mealun fotoyu ben niye sel göremiyorum demek ki çukurda falan yaşıyor @xemrexxx
uyumuya gidiyorum İyice yaşlandım. Saati 5lemem gerekti. Kepenkleri benim kapamam gerekti.
Şimdi Bilale anlatır gibi anlatıyorum.
Uykum çok var. Uyumaya gidiyorum. İyice yaşlandım sanırım. Ben sabah 5'lere kadar kalır, forumun kepenklerini kapardım
O imkansız gibi bir şey Faruklar çok inatçı olurmuş
Faruklar yaşlı olur dedin inatçı olur dedin hepsi @Forumdash a uyuyor sanırım gerçekten Faruk @gözlemci @xemrexxx @Harunnn60
Hahaha Aaa evet kulaklığı takınca düşmanlar ayvayı yiyor vlla
İyi çalışmışsın dersini yine
yine @xemrexxx den dolayı gelen etiketlerİyi çalışmışsın dersini yine
Hastalıklı bir fragman daha. Dizi uçtu önünü alamıyoruz.
Hastalıklı bir fragman daha. Dizi uçtu önünü alamıyoruz.
La adamlar durmaksızın tempolu bir şekilde yeni hikayeler üretiyor ve ana senaryoyu çeşitlendiriyor. Üstüne sırları açığa çıkarıyor. Final verecekler desek net bir bilgi yok henüz. Merakla sonu nereye gidecek bekliyorum.Aksiyon duracak gibi değil, nereye kadar bu tempoyla devam edecek dizi acaba.
Ben dr diyorum 2 dakikalık fragman mı olur Kim öldü acaba
gazeteci kız gibi duruyorBen dr diyorum 2 dakikalık fragman mı olur Kim öldü acaba