Dede sensin ben değilimDedeye el kalkmaz zaten. Dedeye sahip çıkın Ben şimdi dizi izlemeye @Çiğdem- pancar motoruna bağlamiş benle dalga geçiyor
Nasıl da benzemiş
Dede sensin ben değilim
Bence @Forumdash kendisi demeden önce @xemrexxx ifşa ettiği için söyleyemyor Faruk olduğunu yanı benden önce başka birisi ismimi duyuluyor utanıyor sanırım evet demeye
Egomla seni bir ezerim kalkamazsın bir daha tosba @Çiğdem- @destereama dikkat et @Harunnn60 destereyi kıskandığı gibi faruğu da kıskanabilir @Çiğdem-
kız tosbağa destere değil miydi
Artık biri haklasın da kim olduğu önemli değil mezar taşına da yılan tıslarken kendini soktu diye not yazarız
Artık biri haklasın da kim olduğu önemli değil mezar taşına da yılan tıslarken kendini soktu diye not yazarız
Avatarına Tubayı koymuş dahada boğasım geldi Geçen yaz İstanbula gittiğimde adresini ver dedim vermedi zehirli börekle işini bitiricektim @eskicistreet artsavar bir avatarım var ssusar mısın
Ablamıştır o senin bir şeyler yapacağını o yüzden vermemiştirAvatarına Tubayı koymuş dahada boğasım geldi Geçen yaz İstanbula gittiğimde adresini ver dedim vermedi zehirli börekle işini bitiricektim @eskici
Kulakları çınlasın @denizz19 da çağırmıştı gelmiyor görüşmelereAvatarına Tubayı koymuş dahada boğasım geldi Geçen yaz İstanbula gittiğimde adresini ver dedim vermedi zehirli börekle işini bitiricektim @eskici
Deniz arıyor onu gel görüşelim gözlemci de var diye o da telefondan nanik ben gelir miyim diyorAaa evet okadar aptal değil hiç bulusurmu bizlerle @xemrexxx
Korkuyor tabi melun
Korkuyor tabi melun
HAHAHA Aaa İstanbulu sel basmıştı deniz gibi olmuştu oralar @xemrexxx foto atmış korkusuna 25 katlı evlere çıkmış gökdelen gibi boğulmıyayım diyeDeniz arıyor onu gel görüşelim gözlemci de var diye o da telefondan nanik ben gelir miyim diyor