Çukur 2.Sezon 17.Bölüm Yorumları

%99.1 metin oğlu ile tehdit edildi organlarını alırız denerek

%99.1 metin oğlu ile tehdit edildi organlarını alırız denerek
Büyük ihtimalle ama beni heyecanlandırmıyor zaten tüm türkiye onun oldunu söyleyip duruyor bukadar herkesin kolayca bildi birisiyle heyecan olmaz sürpriz akla gelmeyen birisi olsun
Bülent Ersoy gibi

Aaa bu yüzden Çarpışmayla uğraşıyorsun analizim her geçen gün kuıvvetleniyor
@xemrexxx

yakında çağatayla kenan kıyaslanınca napacak bu faruk merakla bekliyoruz
@Forumdash

Bacım sana xemrexxxxden alıntı yapıyorum. SAFOZ

Reyting anlamında söyledim ben. Deli Yurek ile ilk projesiyle reyting rekoru kırıyordu Kenan. Kıvanç Gümüşle öyle ahım sahım reyting almıyordu. Kıvancın 2-3 tane batan işi var Kenanın Fatih haricinde var mı? Fatih de kötü reyting almıyordu devam edebilirdi dediğin gibi ama adam kariyerinde istatistiklerinde önem veriyor demek

Çağatay Kenanla hiçbir zaman kıyaslanamıcak
Jenerasyon farkından dolayı. Yazık Çağatay Çiğdemin sari Arasıyla yarişacak
Ne kötü kaderi varmiş

eski çamlar bardak oldu ayol
1997-98 deki deli yürekten bahsediyor hala

ona bakarsak kenan da sinemada başarısız kıvança göre

.çağatayı kıyaslamaz kimse onun jenerasyonu (ytolga sarıtaş, aras blut iynemli, burak deniz vb.) hepsi çok iyi oyuncu çağatay oyunculuk anlamında çok geride kaldı onlardan
@Çiğdem-

Kariyerine başlangiç ve sürdürdüğü başarılar Kıvanç'a göre çok daha iyi. Sinema para verilip izlenen bişey. Oralara girmiyorum bile
Kıvancın çok iyi filmleri yok rakamalrda.

İkisinin de batık işleri var filmlerde. Bence hiççç oralara girme

Aaa ben sonuça bakarım ayoll
Sonuçta Ayşe hainlik edip Çetoyu kurtardı kendi isteğiyle onların ilişkisinin devam etmesi gerekiyordu
@MEnes @Forumdash @serhatt @Sherlock

Rezil bir tahmin yaptın, tutturamadın hala kıvırıp duruyorsun bir sus artık be

39 bölümde taş çatlasın 2 kere ters köşe yapabilmiş içerde yi ayıla bayila izleyen ikili çukur A laf ediyi.ss Ekli dosyayı görüntüle 64398
Her bölümü mantık hatalarıyla dolu diziyi tabi ki eleştireceğim, seninki de ne Çukur aşkıymış be
Bu bölüm Vartolu dedi ya Çukur b*k çukuruna döner diye dizinin şu anki durumu da o hesap

Benim favorim Metin, bütün oklar onu gösteriyor
Sürpriz ihtimal de Aliço duruyor hala ama bilemiyorum
Yalnız bu bölüm hangi sahneden Meke ile Kemal'i eledin onu anlamadım

Çukuru para için yaptiğimizi kaç kere daha söylicem
Bizim masterpiece işimiz İçerde'dir. Çukur bi uzantıdır
@xemrexxx @MasacRE-
İki dizinin de büyük hataları var ama İçerde en azından tadında bitirerek kurtardı durumu. Bu utanmazlar daha bir de 3. sezon çekeceğiz diyorlar

ayol azıcık mantıklı eleştir o zaman
içerde o ka pohpohlanmaya rağmen bir farukta bir çiğdemde bir sende etki bırakabilidi

ayol azıcık mantıklı eleştir o zaman
içerde o ka pohpohlanmaya rağmen bir farukta bir çiğdemde bir sende etki bırakabilidi
Mantıklı eleştiriyorum zaten
Geçen bölüm yaptıkları saçmalıkları yeni başladığım bir dizide görsem koşarak arkama bakmadan uzaklaşırım. Uzun süre izledikten sonra alışkanlıktan devam ediyorum. İçerde'yi de eleştiriyorum ayrıca ben sen rahat ol