Bunkar hep Kenanı geri almak için yaptıgım Ufak Tefek şeylerAaa öyleSenin şirkete para kazandırmayacak diye Kenanın bile ayağını kaydırmıştın unutmuşum abciğim
Bunkar hep Kenanı geri almak için yaptıgım Ufak Tefek şeylerAaa öyleSenin şirkete para kazandırmayacak diye Kenanın bile ayağını kaydırmıştın unutmuşum abciğim
Ya daha dönmezse @Harunnn60 gibi dağa bayıra vurursa kendiniBunkar hep Kenanı geri almak için yaptıgım Ufak Tefek şeyler
Çok aceleci davrandılar Kıvançta 3-4 alıyor ama devam ediyor adam@Harunnn60 ile haber salarım onu işler yavaştan
%99.1 metin oğlu ile tehdit edildi organlarını alırız denerekCelasun bencede değil evet, ayrıca Medet ihtimalide bu bölüm ortadan kalktı çetoları durdurmaya çalıştımeke ve kemalinde olmadığını bence bölümde anladık
O tayfadan Metin dışında şüpheli kalmadı oda değilse başka sürpriz birisidir ki inş öyledir Metinin çıkmasını istemiyorum@Forumdash @xemrexxx @kerem @ömer karataş @MEnes
Büyük ihtimalle ama beni heyecanlandırmıyor zaten tüm türkiye onun oldunu söyleyip duruyor bukadar herkesin kolayca bildi birisiyle heyecan olmaz sürpriz akla gelmeyen birisi olsun%99.1 metin oğlu ile tehdit edildi organlarını alırız denerek
Kıvançla Kenan bir miÇok aceleci davrandılar Kıvançta 3-4 alıyor ama devam ediyor adam
Aaa bu yüzden Çarpışmayla uğraşıyorsun analizim her geçen gün kuıvvetleniyorKıvançla Kenan bir mi
yakında çağatayla kenan kıyaslanınca napacak bu faruk merakla bekliyoruz@Forumdash
eski çamlar bardak oldu ayolBacım sana xemrexxxxden alıntı yapıyorum. SAFOZ
Reyting anlamında söyledim ben. Deli Yurek ile ilk projesiyle reyting rekoru kırıyordu Kenan. Kıvanç Gümüşle öyle ahım sahım reyting almıyordu. Kıvancın 2-3 tane batan işi var Kenanın Fatih haricinde var mı? Fatih de kötü reyting almıyordu devam edebilirdi dediğin gibi ama adam kariyerinde istatistiklerinde önem veriyor demek
Çağatay Kenanla hiçbir zaman kıyaslanamıcakJenerasyon farkından dolayı. Yazık Çağatay Çiğdemin sari Arasıyla yarişacakNe kötü kaderi varmiş
Kariyerine başlangiç ve sürdürdüğü başarılar Kıvanç'a göre çok daha iyi. Sinema para verilip izlenen bişey. Oralara girmiyorum bileeski çamlar bardak oldu ayol1997-98 deki deli yürekten bahsediyor hala
ona bakarsak kenan da sinemada başarısız kıvança göre
.çağatayı kıyaslamaz kimse onun jenerasyonu (ytolga sarıtaş, aras blut iynemli, burak deniz vb.) hepsi çok iyi oyuncu çağatay oyunculuk anlamında çok geride kaldı onlardan@Çiğdem-
Rezil bir tahmin yaptın, tutturamadın hala kıvırıp duruyorsun bir sus artık beAaa ben sonuça bakarım ayollSonuçta Ayşe hainlik edip Çetoyu kurtardı kendi isteğiyle onların ilişkisinin devam etmesi gerekiyordu@MEnes @Forumdash @serhatt @Sherlock
Her bölümü mantık hatalarıyla dolu diziyi tabi ki eleştireceğim, seninki de ne Çukur aşkıymış be39 bölümde taş çatlasın 2 kere ters köşe yapabilmiş içerde yi ayıla bayila izleyen ikili çukur A laf ediyi.ss Ekli dosyayı görüntüle 64398
Benim favorim Metin, bütün oklar onu gösteriyorCelasun bencede değil evet, ayrıca Medet ihtimalide bu bölüm ortadan kalktı çetoları durdurmaya çalıştımeke ve kemalinde olmadığını bence bölümde anladık
O tayfadan Metin dışında şüpheli kalmadı oda değilse başka sürpriz birisidir ki inş öyledir Metinin çıkmasını istemiyorum@Forumdash @xemrexxx @kerem @ömer karataş @MEnes
İki dizinin de büyük hataları var ama İçerde en azından tadında bitirerek kurtardı durumu. Bu utanmazlar daha bir de 3. sezon çekeceğiz diyorlarÇukuru para için yaptiğimizi kaç kere daha söylicemBizim masterpiece işimiz İçerde'dir. Çukur bi uzantıdır@xemrexxx @MasacRE-
Kim diyor? Show tv istiyor evet😛 ama ben iptal ederimİki dizinin de büyük hataları var ama İçerde en azından tadında bitirerek kurtardı durumu. Bu utanmazlar daha bir de 3. sezon çekeceğiz diyorlar
ayol azıcık mantıklı eleştir o zamanRezil bir tahmin yaptın, tutturamadın hala kıvırıp duruyorsun bir sus artık be
Her bölümü mantık hatalarıyla dolu diziyi tabi ki eleştireceğim, seninki de ne Çukur aşkıymış beBu bölüm Vartolu dedi ya Çukur b*k çukuruna döner diye dizinin şu anki durumu da o hesap
ay hayatım senin yapımın oyuncuları istediğin gibi çarpıştır bananeKariyerine başlangiç ve sürdürdüğü başarılar Kıvanç'a göre çok daha iyi. Sinema para verilip izlenen bişey. Oralara girmiyorum bileKıvancın çok iyi filmleri yok rakamalrda.
İkisinin de batık işleri var filmlerde. Bence hiççç oralara girme
Ekli dosyayı görüntüle 64419
Ekli dosyayı görüntüle 64418
Mantıklı eleştiriyorum zatenayol azıcık mantıklı eleştir o zamaniçerde o ka pohpohlanmaya rağmen bir farukta bir çiğdemde bir sende etki bırakabilidi
Senaristi de demişti galiba 3. sezonu düşünüyoruz diye. Reytingler de şu an hala devam ettirilecek düzeyde ilerliyor zatenKim diyor? Show tv istiyor evet😛 ama ben iptal ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?