Çukur 2.Sezon 17.Bölüm Yorumları

Celasun bencede değil evet, ayrıca Medet ihtimalide bu bölüm ortadan kalktı çetoları durdurmaya çalıştı :A meke ve kemalinde olmadığını bence bölümde anladık :A

O tayfadan Metin dışında şüpheli kalmadı oda değilse başka sürpriz birisidir ki inş öyledir Metinin çıkmasını istemiyorum :A :A :A @Forumdash @xemrexxx @kerem @ömer karataş @MEnes
%99.1 metin oğlu ile tehdit edildi organlarını alırız denerek

Aaa bu yüzden Çarpışmayla uğraşıyorsun analizim her geçen gün kuıvvetleniyor :A :A :A @xemrexxx

yakında çağatayla kenan kıyaslanınca napacak bu faruk merakla bekliyoruz:A @Forumdash

Bacım sana xemrexxxxden alıntı yapıyorum. SAFOZ :A
Reyting anlamında söyledim ben. Deli Yurek ile ilk projesiyle reyting rekoru kırıyordu Kenan. Kıvanç Gümüşle öyle ahım sahım reyting almıyordu. Kıvancın 2-3 tane batan işi var Kenanın Fatih haricinde var mı? Fatih de kötü reyting almıyordu devam edebilirdi dediğin gibi ama adam kariyerinde istatistiklerinde önem veriyor demek:A

Çağatay Kenanla hiçbir zaman kıyaslanamıcak:A Jenerasyon farkından dolayı. Yazık Çağatay Çiğdemin sari Arasıyla yarişacak:( Ne kötü kaderi varmiş:T:

Bacım sana xemrexxxxden alıntı yapıyorum. SAFOZ :A
Reyting anlamında söyledim ben. Deli Yurek ile ilk projesiyle reyting rekoru kırıyordu Kenan. Kıvanç Gümüşle öyle ahım sahım reyting almıyordu. Kıvancın 2-3 tane batan işi var Kenanın Fatih haricinde var mı? Fatih de kötü reyting almıyordu devam edebilirdi dediğin gibi ama adam kariyerinde istatistiklerinde önem veriyor demek:A

Çağatay Kenanla hiçbir zaman kıyaslanamıcak:A Jenerasyon farkından dolayı. Yazık Çağatay Çiğdemin sari Arasıyla yarişacak:( Ne kötü kaderi varmiş:T:
eski çamlar bardak oldu ayol :F 1997-98 deki deli yürekten bahsediyor hala :F :F
ona bakarsak kenan da sinemada başarısız kıvança göre:A:A:A

.çağatayı kıyaslamaz kimse onun jenerasyonu (ytolga sarıtaş, aras blut iynemli, burak deniz vb.) hepsi çok iyi oyuncu çağatay oyunculuk anlamında çok geride kaldı onlardan:A @Çiğdem-

eski çamlar bardak oldu ayol :F 1997-98 deki deli yürekten bahsediyor hala :F :F
ona bakarsak kenan da sinemada başarısız kıvança göre:A:A:A

.çağatayı kıyaslamaz kimse onun jenerasyonu (ytolga sarıtaş, aras blut iynemli, burak deniz vb.) hepsi çok iyi oyuncu çağatay oyunculuk anlamında çok geride kaldı onlardan:A @Çiğdem-
Kariyerine başlangiç ve sürdürdüğü başarılar Kıvanç'a göre çok daha iyi. Sinema para verilip izlenen bişey. Oralara girmiyorum bile:X Kıvancın çok iyi filmleri yok rakamalrda.

İkisinin de batık işleri var filmlerde. Bence hiççç oralara girme :X
upload_2019-1-29_23-34-46.png

upload_2019-1-29_23-34-25.png

Aaa ben sonuça bakarım ayoll :F Sonuçta Ayşe hainlik edip Çetoyu kurtardı kendi isteğiyle onların ilişkisinin devam etmesi gerekiyordu :A :A :A @MEnes @Forumdash @serhatt @Sherlock :A :A :A
Rezil bir tahmin yaptın, tutturamadın hala kıvırıp duruyorsun bir sus artık be :A

39 bölümde taş çatlasın 2 kere ters köşe yapabilmiş içerde yi ayıla bayila izleyen ikili çukur A laf ediyi.ss Ekli dosyayı görüntüle 64398
Her bölümü mantık hatalarıyla dolu diziyi tabi ki eleştireceğim, seninki de ne Çukur aşkıymış be :A Bu bölüm Vartolu dedi ya Çukur b*k çukuruna döner diye dizinin şu anki durumu da o hesap :A

Celasun bencede değil evet, ayrıca Medet ihtimalide bu bölüm ortadan kalktı çetoları durdurmaya çalıştı :A meke ve kemalinde olmadığını bence bölümde anladık :A

O tayfadan Metin dışında şüpheli kalmadı oda değilse başka sürpriz birisidir ki inş öyledir Metinin çıkmasını istemiyorum :A :A :A @Forumdash @xemrexxx @kerem @ömer karataş @MEnes
Benim favorim Metin, bütün oklar onu gösteriyor :A Sürpriz ihtimal de Aliço duruyor hala ama bilemiyorum :D Yalnız bu bölüm hangi sahneden Meke ile Kemal'i eledin onu anlamadım :A

Çukuru para için yaptiğimizi kaç kere daha söylicem:T: Bizim masterpiece işimiz İçerde'dir. Çukur bi uzantıdır:A @xemrexxx @MasacRE-
İki dizinin de büyük hataları var ama İçerde en azından tadında bitirerek kurtardı durumu. Bu utanmazlar daha bir de 3. sezon çekeceğiz diyorlar :A

Rezil bir tahmin yaptın, tutturamadın hala kıvırıp duruyorsun bir sus artık be :A

Her bölümü mantık hatalarıyla dolu diziyi tabi ki eleştireceğim, seninki de ne Çukur aşkıymış be :A Bu bölüm Vartolu dedi ya Çukur b*k çukuruna döner diye dizinin şu anki durumu da o hesap :A
ayol azıcık mantıklı eleştir o zaman :A içerde o ka pohpohlanmaya rağmen bir farukta bir çiğdemde bir sende etki bırakabilidi:A

ayol azıcık mantıklı eleştir o zaman :A içerde o ka pohpohlanmaya rağmen bir farukta bir çiğdemde bir sende etki bırakabilidi:A
Mantıklı eleştiriyorum zaten :A Geçen bölüm yaptıkları saçmalıkları yeni başladığım bir dizide görsem koşarak arkama bakmadan uzaklaşırım. Uzun süre izledikten sonra alışkanlıktan devam ediyorum. İçerde'yi de eleştiriyorum ayrıca ben sen rahat ol :A