Ne kaseti bu? Neden ben hatırlamıyorumÇıkardı zaten, kasetle şantaj ettiler.![]()
Ne kaseti bu? Neden ben hatırlamıyorumÇıkardı zaten, kasetle şantaj ettiler.![]()
Selim gay. Beyefendide de bir erkekle kaseti var.Ne kaseti bu? Neden ben hatırlamıyorum
Çıkardı zaten, kasetle şantaj ettiler.![]()
Oda herşeye sessiz kalacağına Yamaç gibi biraz sesini çıkarsaymış böyle olmazmış. Birazcık saçma geldi.![]()
Google sitelerinde küçük ekran gelmiyor tıklarkan oyüzden ileri alırkan atlamısız evetBu haklı davamda bana yardımcı oldugu için @S.G.A.T. 'a çoook teşekkur ediyorumDediğim sahne işte kahveye geldi figuran gibiydi demiştim
Bizde neden youtubada yokOrda 2 kat hızla bulurdum dün. Puhu tv'de kendim atlaya atlaya gittiğim için görmemişim
![]()
Sanırım youtubeden türk dizisi izlemek için başka ülkeye gidicezFi falan hepsini sitelerden izleyebiliyorum.Kafam rahat
![]()
Hp puhu yuzundenSanırım youtubeden türk dizisi izlemek için başka ülkeye gidicezZaten türkiyede hep başka ülke insanları faydalanıyor bir türk insanına yasak ne varsa
@Forumdash
Phu berbat bir site ileri alınca hemen donuyor ileri almadan dizimi izlenir nettenHp puhu yuzundenMesela Sen Anlat Karadeniz 2.bölüm 5.milyon olcak
Çukur bizde yayınlansaydı o da öyle rakamlara ulaşirdi her hafta
![]()
Evet puhu sıkıntılıPhu berbat bir site ileri alınca hemen donuyor ileri almadan dizimi izlenir netten![]()
Youtube dışında dizi izlemek netten eziyet vllaEvet puhu sıkıntılıBence pcye özel program yapmalı puhu, tak donmadan izleyecen
![]()
Ayy dur dur o konuya gidecedimYoutube dışında dizi izlemek netten eziyet vllaSöz ne güzel veriyor mesala bölümleri youtubeden ödülde almıslar verdikleri için ilgide görüyorlar
@Yiğitt