Ne kaseti bu? Neden ben hatırlamıyorumÇıkardı zaten, kasetle şantaj ettiler.
Ne kaseti bu? Neden ben hatırlamıyorumÇıkardı zaten, kasetle şantaj ettiler.
Selim gay. Beyefendide de bir erkekle kaseti var.Ne kaseti bu? Neden ben hatırlamıyorum
Çıkardı zaten, kasetle şantaj ettiler.
Oda herşeye sessiz kalacağına Yamaç gibi biraz sesini çıkarsaymış böyle olmazmış. Birazcık saçma geldi.
Google sitelerinde küçük ekran gelmiyor tıklarkan oyüzden ileri alırkan atlamısız evetBu haklı davamda bana yardımcı oldugu için @S.G.A.T. 'a çoook teşekkur ediyorumDediğim sahne işte kahveye geldi figuran gibiydi demiştim
Bizde neden youtubada yokOrda 2 kat hızla bulurdum dün. Puhu tv'de kendim atlaya atlaya gittiğim için görmemişim
Sanırım youtubeden türk dizisi izlemek için başka ülkeye gidicezFi falan hepsini sitelerden izleyebiliyorum.Kafam rahat
Hp puhu yuzundenSanırım youtubeden türk dizisi izlemek için başka ülkeye gidicezZaten türkiyede hep başka ülke insanları faydalanıyor bir türk insanına yasak ne varsa@Forumdash
Phu berbat bir site ileri alınca hemen donuyor ileri almadan dizimi izlenir nettenHp puhu yuzundenMesela Sen Anlat Karadeniz 2.bölüm 5.milyon olcakÇukur bizde yayınlansaydı o da öyle rakamlara ulaşirdi her hafta
Evet puhu sıkıntılıPhu berbat bir site ileri alınca hemen donuyor ileri almadan dizimi izlenir netten
Youtube dışında dizi izlemek netten eziyet vllaEvet puhu sıkıntılıBence pcye özel program yapmalı puhu, tak donmadan izleyecen
Ayy dur dur o konuya gidecedimYoutube dışında dizi izlemek netten eziyet vllaSöz ne güzel veriyor mesala bölümleri youtubeden ödülde almıslar verdikleri için ilgide görüyorlar@Yiğitt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?