Ne yapıyorlarsa artık hiç kimseye görünmeden.2 Kez baktım ayoll yokSenden başka görende yok bu fragman yorumuna Selim bu bölümdemi yok diye yorumlar gelmiş bu adam senden başkasına görünmemiş@S.G.A.T.
Ne yapıyorlarsa artık hiç kimseye görünmeden.2 Kez baktım ayoll yokSenden başka görende yok bu fragman yorumuna Selim bu bölümdemi yok diye yorumlar gelmiş bu adam senden başkasına görünmemiş@S.G.A.T.
Tahminde bulunanlar olmuş ama söyleyemem sen oku bak
öğğğfff tamam yokmuş bulamadım Kahvehaneye gelen kişi İdrisin gelinine aşık olan adammışTahminde bulunanlar olmuş ama söyleyemem sen oku bak
Sabah sabah niye kafa karıştırıyorsun şimdi.öğğğfff tamam yokmuş bulamadım Kahvehaneye gelen kişi İdrisin gelinine aşık olan adammış
Sabah sabah niye kafa karıştırıyorsun şimdi.Olsa ben görürdüm zaten.
Tam 2 kere dakıka dakıka tüm sahneleri baştan sonra inceledimöğğğfff tamam yokmuş bulamadım Kahvehaneye gelen kişi İdrisin gelinine aşık olan adammış
Senden kaçmaz zatenSabah sabah niye kafa karıştırıyorsun şimdi.Olsa ben görürdüm zaten.
Al @Çiğdem- gören bi kişi dahaVardı da pasifti, figüran gibiydi resmen.
Ama gerçekten bu bölümde resmen "yoktu". Çok pasifti anlamadım..
Bana niye anlatıyorlar öyle pis şeyleri.
Bana niye anlatıyorlar öyle pis şeyleri.Sapıkmıyım ben.Birbirlerine anlatsınlar.
Hiç yoktu cnmAma gerçekten bu bölümde resmen "yoktu". Çok pasifti anlamadım..
Hiç yoktu cnm@Forumdash Sırf gördüm diye 2 kere bölümü taradım oda taradı evet yokmuş dedi , sende tara anlarsın olmadını
Evet Forumdash ile birbirinize anlatın rüyalarınızı
Acaba bizimle kafamı buluyorlar zaten bir yarım aklımız var onuda götürücekler @S.G.A.T.Ne zaman gördüm biliyor musun? Yamaçla İdris'in odasına girecekken idris yamaç gel dedi, selim çıktı ve odasına gitti. Ayşeyle göz göze gelip odadan çıktı
Acaba bizimle kafamı buluyorlar zaten bir yarım aklımız var onuda götürücekler @S.G.A.T.@Forumdash
@S.G.A.T.
Ben öylesine baktım öyle bir sahne gözükmüyor.Acaba bizimle kafamı buluyorlar zaten bir yarım aklımız var onuda götürücekler @S.G.A.T.@Forumdash
@S.G.A.T.
Millet youtubede Selim nerede diyor dünyada tek size görünmüşSiz 14. bölümü izlediğinizden emin misiniz acaba
Yoksa Selim 3 harfli mi?😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?