Çukur - 12. Bölüm Yorumları

Uzun yorumlar yaparım ben genelde. Ancak geçen de dediğim gibi senin olmadığın döneme denk geldim, o yüzden böyle oldu. :A
Genelde ben fazla eleştiri yapardım ama bu kez sen eleştiri yapmışsın. Sanırım Söz'ün bölümünü izledikten sonra Çukur'un bölümleri pırlanta gibi geliyor. Özellikle izlemekten keyif aldığımı sona bırakıyorum. :D

Genelde ben fazla eleştiri yapardım ama bu kez sen eleştiri yapmışsın. Sanırım Söz'ün bölümünü izledikten sonra Çukur'un bölümleri pırlanta gibi geliyor. Özellikle izlemekten keyif aldığımı sona bırakıyorum. :D

Söz çok daha kötü durumda, sürekli kendini tekrar ediyor. Son birkaç bölümdür hep aynı konu dönüp duruyor, ilk sezonundan eser yok. Ona da detaylı bir eleştiri yapacağım fırsat bulduğum zaman. Ancak dediğin gibi Çukur onun yanında çok daha iyi.

Söz çok daha kötü durumda, sürekli kendini tekrar ediyor. Son birkaç bölümdür hep aynı konu dönüp duruyor, ilk sezonundan eser yok. Ona da detaylı bir eleştiri yapacağım fırsat bulduğum zaman. Ancak dediğin gibi Çukur onun yanında çok daha iyi.
İlk sezon çok daha iyiydi. İkinci sezon geldi, Çolak üzerinden dönmeye başladı yine senaryo. Çolak'tan bir anda Agah'a evrilmeye başlayınca tekrara düşmeye başladılar. Konuyu genişletmedikleri için oluyor hep bunlar. Gelecek bölümde aksiyonu yükseltecekler gibi ama konuyu genişletmeleri gerekiyor.

Çukur'a baktığımızda oyuncu kadrosu geniş, bu yönüyle sıkmıyor. İçerde'ye benziyor tarz olarak, sürekli bir ters köşe. İşte arada bir aksiyon anlamında uzaklaşma olabiliyor. Bu da aksiyonun daha da artacağının sinyali gibi bir şey aslında. Aksiyona zemin hazırlıyorlar.