NOW Çocukluk - Dizi Yorumları

Ekranın içine girip Bambi'ye sarılmak Mozi'nin de yanaklarını sıkmak istiyorum. Serçe'ye ısınamadım. Erdal Beşikçioğlu çok güzel oynuyor ama adama bir türlü sinirlenemiyorum. Umarım bir süre sonra babacan yanını göstermeye başlar. Bölümün uzun olması tek sıkıntısıydı bence.

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Aşırı tatlı ama ya. :bhr:

Çocuklardan sadece Mavi, Bambi ve Dodo'yu sevdim ben.

Mozi çok büyük duruyor o grupta, sırıtmış gibi.
Bambi başka bir şey ya. Cidden ismi gibi. Mozi'nin de yanakları yeter bana. Mavi bende tam olmadı daha. Biraz ağlamaya başlasın belki severim. :D

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Bölümü az önce bitirdim çok beğendim Beren yine harikaydı role o kadar güzel yakışmış ki zevkle izledim Erdal beşikcioğlu harikaydı gene role çok güzel uyum sağlamış valla Dodoyu oynayan ufaklığa bayıldım birde alt yazı yazmışlar ona bayıldım ya :D

Bölümü az önce bitirdim çok beğendim Beren yine harikaydı role o kadar güzel yakışmış ki zevkle izledim Erdal beşikcioğlu harikaydı gene role çok güzel uyum sağlamış valla Dodoyu oynayan ufaklığa bayıldım birde alt yazı yazmışlar ona bayıldım ya :D
Medyapım çocuk oyuncuları çok iyi seçiyor. Bizim Hikaye'de İsmo, Kadın'da Doruk, burada da Dodo.

Alt yazı eklemeleri cidden çok güzel. :A