Pek bir şeye benzemiyor Hayalet. Daha iyi birisi bulunabilirdi onun yerine.Hayalet ile hiç konuşmadan vakit geçirmek isterdim.
Tatlı bence.Pek bir şeye benzemiyor Hayalet. Daha iyi birisi bulunabilirdi onun yerine.
Konuşmadığı için bana garip geliyor sanırım. Sesini duysak iyi olacak... Börekçi de kadın ile bir şey olacak dedim ama olmadı.Tatlı bence.
Ben onları önceden tanışıyor sandım ama değilmiş. Artık aileleri onlar seçecekse her hafta bir sürü konuk olacak ünlü isimlerden olsa keşke aileler.Konuşmadığı için bana garip geliyor sanırım. Sesini duysak iyi olacak... Börekçi de kadın ile bir şey olacak dedim ama olmadı.
Aslıhan Gürbüz falan deniliyordu. Birsen Altuntaş teklifi kabul etti, etmedi diye bir şey de demedi. Belki bir iki bölüme gelir belli olmaz.Ben onları önceden tanışıyor sandım ama değilmiş. Artık aileleri onlar seçecekse her hafta bir sürü konuk olacak ünlü isimlerden olsa keşke aileler.
Beni ÇILDIRTMAK mı istiyorsun seenMavi'nin Serçe'ye "senin annen yok" dediği anda aklıma neden Müge Anlı'nın "senin kocanın evi yok ki" dediği geldi.
Aslında o da doğru. Tekrar ikisini aynı dizide görmek biraz garip olabilir ve Kadın kopyası çıkardı ortaya.
Necdet'i izlemek yerine bu uyuz çocukları mı izledin.. Peki.Hayalet ile hiç konuşmadan vakit geçirmek isterdim.
Necdet'i izlemek yerine bu uyuz çocukları mı izledin.. Peki.
Ağlayan bir Deniz bireyini de kaçırdın sen kaybedersin.Kurban olsun Dodo'ya o ahlaksız Necidet.