Damien Duff
Favori Üye
Sihirli annem 2011 in 1.Bölümüne bak bağlantı yok periler nasıl unutturuldu @Emre OzansoyNasıl yani?
Sihirli annem 2011 in 1.Bölümüne bak bağlantı yok periler nasıl unutturuldu @Emre OzansoyNasıl yani?
Sihirli annem 2011 in 1.Bölümüne bak bağlantı yok periler nasıl unutturuldu @Emre Ozansoy
Valla çok izlemedim ama ilk sezonun Tutku'suz bölümleri mükemmeldi arada youtubedan bakıyorumSon sezonun son bölümlerini saymazsak iyiydi aslında, komediden drama geçince ve saçma sapan karakterler sokmasalardı izleniyordu halen.
Valla çok izlemedim ama ilk sezonun Tutku'suz bölümleri mükemmeldi arada youtubedan bakıyorum
Aslında 2011 dekinin başları da güzeldi günlük diziye cevirince dediğini yaptılarSihirli annem 2011 in 1.Bölümüne bak bağlantı yok periler nasıl unutturuldu @Emre Ozansoy
TEOG başlarda iyiydi ama belli bir zaman sonra onu konu aldılar ondan o kısım çok iyi değildiEvet, TEOG konusu hariç ilk bölümler güzeldi.
Aslında 2011 dekinin başları da güzeldi günlük diziye cevirince dediğini yaptılar
TEOG başlarda iyiydi ama belli bir zaman sonra onu konu aldılar ondan o kısım çok iyi değildi
Evet işte ondan öncesi de güzeldi de Kopya Pakizeler'i çok abarttılar sonra Peri Nine vb. de gelince pek tadı kalmadı yine ilk bölümleri çok iyi hatta bir tanesi trendlere girdi ben de bakıyorum arada eskiden pp yaptığim zamanlar çok bakıyordumGünlük diziye geçince ve asıl karakterler çıkınca bir tadı kalmamıştı.
Evet hatta bir kadın odalarına gelip manyak manyak şeyler yaptı işte o aralar çok suyu çıktıAynen, sıkmıştı.Gönül baya bir abartmıştı.
Evet işte ondan öncesi de güzeldi de Kopya Pakizeler'i çok abarttılar sonra Peri Nine vb. de gelince pek tadı kalmadı yine ilk bölümleri çok iyi hatta bir tanesi trendlere girdi ben de bakıyorum arada eskiden pp yaptığim zamanlar çok bakıyordum
Evet hatta bir kadın odalarına gelip manyak manyak şeyler yaptı işte o aralar çok suyu çıktı
Evet Pakize başlarda iyiydi Peri Nine'de o Periliçe'nin green screen şatosunda falan değişik kararlar veriyordu genel olarak o sahneler güzel değil gibiydiPakize karakter olarak iyiydi, renk katmıştı aslında ama kopya konusunda haklısın, abarttılar. Peri Nine'de renk katmıştı bence.
Evet Pakize başlarda iyiydi Peri Nine'de o Periliçe'nin green screen şatosunda falan değişik kararlar veriyordu genel olarak o sahneler güzel değil gibiydi
Evet kadın bir de yanında poşet de getirmiş deli deli her şeyi topladiTam sana o sahneyi atacaktım. 😱 Cidden o sahne çok gereksizdi.
Sahnelerden bahsediyorum zaten :aBilmiyorum, ben seviyordum.
Evet kadın bir de yanında poşet de getirmiş deli deli her şeyi topladi
Sahnelerden bahsediyorum zaten :a
Evet Seksenlerde de pek iyi bir rolü yok dedikoducu kadınSeksenler'de de oynuyor bu, her şeyi topladı. Yok renk olmamalı, yok yer yanlı falan... Uyuz etmişti.
Evet Seksenlerde de pek iyi bir rolü yok dedikoducu kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?