pokemon 99 senesiydi doprudur aysavaşçısıda vardıoPokemon hiç izlemedim...Bizden çok sonraydı o be dostum.
pokemon 99 senesiydi doprudur aysavaşçısıda vardıoPokemon hiç izlemedim...Bizden çok sonraydı o be dostum.
@MEnes Huysuz Şirin olsun, benim kadar tembel midir sanmıyorum.Huysuzluğunu en azından ben bilmiyorum ama tembellik konusunda @dreamy ile teraziye koyup birde @Forumdash sormak lazım
Bunla ilgili bir anket açmalıyız@MEnes Huysuz Şirin olsun, benim kadar tembel midir sanmıyorum.
Teşekkür ederim vakit ayırıp katıldığın için.Çocukken her sabah erkenden kalkıp hem konuda yer alan, hem de konuda yer almayan birçok çizgi filmi izlerdim, izlerdik... Gerçekten eşsiz, ucu bucağı olmayan bir dünyaydı. Buggs Bunny, Tom, Jerry ve daha birçok çizgi film karakteri hepimizin hayatına bir dönem konuk olmuştur muhakkak, iyi ki de olmuşlardır tabii...
Eline sağlık abi. @The_Erinch
Foruma rezil olmak istemiyorum.Bunla ilgili bir anket açmalıyız
@MEnes düeollo diyorForuma rezil olmak istemiyorum.
Estağfurullah abi, rica ederim. Çizgi filmleri severdik dediğim gibi, o yüzden vakit ayırmamak olmazdı.Teşekkür ederim vakit ayırıp katıldığın için.
Yok abi bir ara çocukken kullanmıştım motoru bozuyorAhhh ahhh.. evladım Balık yağı al iyi gelir
Möller çok övülüyor, özellikle meyvalı şurup şeklinde. Konu ile ilgisi yok ama aklıma geldiYok abi bir ara çocukken kullanmıştım motoru bozuyor