Seç beğen al..hangisini istersenSünger Bob, Taş Devri, Tom Ve Jerry ve Pembe Panter benim içincen özel yere sahip çizgi filmlerdir. Böyle bir konu açılması çok güzel oldu daha dün Sünger Bob Firarda filmini izlrmiştim Netflix'den. 🤣
Pokemon hiç izlemedim...Bizden çok sonraydı o be dostum.ŞİRİNLER POKEMIN TOM VE JERY
Olm bu konuda ben bunlara yetişemedim deme şansın yok..oyarımBurada olan içinde en sevdiğim Tom ve Jerry ve Looney Tunes ama aklıma geleni gelmeyeni bir çok sevdiğim çizgi film var. Şu an yayınlananları büyüdüğüm için mi bilmiyorumo çok alt seviyede buluyorum.
O 55lik listede yetişemediğim var ama o resimli koyduğun ilk 10'nun hepsine az veya çok baktımOlm bu konuda ben bunlara yetişemedim deme şansın yok..oyarım
90 olm 90O 55lik listede yetişemediğim var ama o resimli koyduğun ilk 10'nun hepsine az veya çok baktım
Ben Huysuz Şirin mi olurum Tembel Şirin mi...
90 mış nedense 55 dedim90 olm 90
sen fazla ders çalışır oldun bu aralar...
Tembel ŞirinBen Huysuz Şirin mi olurum Tembel Şirin mi...
Daha önce de dediğim gibi aslında hiç tembel değilim tamamen işime gelen şekilde tembelim...Tembel Şirin
Şirinler çizgi filminde senin kıstaslarına uygun şirin yok.Bulduğınla idare edeceksin.Daha önce de dediğim gibi aslında hiç tembel değilim tamamen işime gelen şekilde tembelim...
Genel olarak benim kıstaslarıma uyan herhangi bir karakter bulmak oldukça zor zaten...Şirinler çizgi filminde senin kıstaslarına uygun şirin yok.Bulduğınla idare edeceksin.
Sen karakter ötesi bir insansın..Genel olarak benim kıstaslarıma uyan herhangi bir karakter bulmak oldukça zor zaten...
Kesinlikle, kalıplara bile sığmayan ruh hastası bir varlığım...Sen karakter ötesi bir insansın..
Ne duruyorsun?Git tedavi olKesinlikle, kalıplara bile sığmayan ruh hastası bir varlığım...
İstemiyorum, ben kendimle mutluyum...Ne duruyorsun?Git tedavi ol
Ahhh ahhh.. evladım Balık yağı al iyi gelir90 mış nedense 55 dedim
Huysuzluğunu en azından ben bilmiyorum ama tembellik konusunda @dreamy ile teraziye koyup birde @Forumdash sormak lazımBen Huysuz Şirin mi olurum Tembel Şirin mi...