izlemem miiii en bi sevdiğimdi o benim edi, büdü, kurabiye canavarı ve kırpık favorimdir
izlemem miiii en bi sevdiğimdi o benim edi, büdü, kurabiye canavarı ve kırpık favorimdir
harikasın ya...izlemem miiii en bi sevdiğimdi o benim edi, büdü, kurabiye canavarı ve kırpık favorimdir
Şeker Kız Candy deyince aklıma çizgi film yerine Müge Anlı Zeynep geliyor.İşte benim konum bayılırım çizgi filmlere ve hala da izlerim
Ben eskiciyim yeni çizgi filmlerde pek o tadı yakalayamayanlardanım
Taş Devri, Tom ve Jerry, Jetgiller, Sevimli Kahramanlar, Scooby-Doo, Richie Rich ,Garfield, Küçük Sincaplar, Heıdı, Maske, Yeşilin Kızı Anne, Casper, Şirinler, Temel Reis, Şeker Kz Candy, Beverly Hills, Snorks, Hayalet Avcıları, Ayı Yogi, Kaptan Mağara Adamı, M.A.S.K .....
Ne güzel zamanlar, ne güzel günlerdi şimdilerde ise sıkı bir Kral Şakir izleyicisiyim
Not : Harika bir konuya daha parmak basmışsınız by @The_Erinch teşekkürler emeğinize sağlık efenim 😉
Yakışır abimeeGaliba profil resmimi değiştircem @Zeyno45
Ateş olmayan yerden duman çıkarmı daş yere düşmeden çıngırdarmı Müke AplaaaŞeker Kız Candy deyince aklıma çizgi film yerine Müge Anlı Zeynep geliyor.
Zeynep'in özlü sözlerini özledim... Mucize Doktor bittikten sonra biraz izleyeyim.Ateş olmayan yerden duman çıkarmı daş yere düşmeden çıngırdarmı Müke Aplaaa
"beni gınayan benim köyneyimi giysin."Zeynep'in özlü sözlerini özledim... Mucize Doktor bittikten sonra biraz izleyeyim.
"Derlerkine zengine hayırlı olsun, fukarayada nerden buldun derler"
Asıl ben teşekkür ederim, zaman ayırdığın için.Gerçekten çocukluğuna döndüm...Tom ve Jerry ve taş devri....(Şimdiki zamanda en sevdiğim Gumball)
Eline sağlık abi @The_Erinch Foruma böyle renkli içerikli konular açtığın için sana çok teşekkür ederim.
Kardeşim bunun Atari oyununun hastasıydı.Eline sağlık @The_Erinch
Zamanında izlediğim bir çok çizgi film yer alıyor.
Yiğenlerden dolayıda yeni çizgi filmlerden bir çoğunuda izledim.
Küçükken abimden dolayı en çok maruz kaldığım çizgifilmEkli dosyayı görüntüle 96114
Benimde Nemom varAklıma Bakugan ve Ben Ten'de geldi. Hatta Bakugan oyuncakları vardı bende.
Şahin vuruşu...Eline sağlık @The_Erinch
Zamanında izlediğim bir çok çizgi film yer alıyor.
Yiğenlerden dolayıda yeni çizgi filmlerden bir çoğunuda izledim.
Küçükken abimden dolayı en çok maruz kaldığım çizgifilmEkli dosyayı görüntüle 96114