Çizgi Diziler | Genel Yorum & Sohbet Konusu

Şuan büyüdüler ama abimin çocukları

Şimdide kuzenimin 3 yaşında çocuğu var, bize geldikçe Niloya ve Maşa ve Koca Ayı açıyoruz. Hepsine hakimim
Büyüdüğüme mi ne yeni TRT çocuk çizgi filmlerini hiç sevemiyorum

Reactions: Dosi
Büyüdüğüme mi ne yeni TRT çocuk çizgi filmlerini hiç sevemiyorum
2 senedir açmıyoruz bilmiyorum şuan ne var ama en son Rafadan Tayfa çok vardı

5 sene falan önce Köstebekgiller, Keloğlan falan vardı. Onları severek izlerdim bende

Reactions: Gerekli24
2 senedir açmıyoruz bilmiyorum şuan ne var ama en son Rafadan Tayfa çok vardı

5 sene falan önce Köstebekgiller, Keloğlan falan vardı. Onları severek izlerdim bende
Keloğlan çok iyiydi ilk başta ayrı bir hikayelisi vardı bir de
Köstebekgiller ilk çıktığında severek izliyordum. İlk çıktığı zamanlarda izlemeye başlamıştım ben. Taşın Sırrı vardı onu aşırı seviyordum. Eskilerden en sevmediğim sık yayınlanan Pepe'ydi. Rafadan Tayfa çok popüler olmadan bakmışlığım vardı. Son dönemlerde baktığım nadir çizgi filmlerden galiba

Pepe okul çağında olan çocuklara hitap ediyor genelde
benide sarmadı o.

Aklıma geldi. Bi de Pırdıno vardı

Reactions: Gerekli24
Pepe okul çağında olan çocuklara hitap ediyor genelde
benide sarmadı o.

Aklıma geldi. Bi de Pırdıno vardı
Onu pek sevmiyordum
Evet Pepe daha çok okul öncesi bence

------

Bu arada eskiden bir de Dinazor Kovası vardı orada Henry diye bir çocuk vardı onun logoları vardı ben ondan alıştım hep logolara Henry'nin oyuncakları diyordum

Yeni versiyonu değil ama, şu versiyonunu izlemek önemli

Zaten Heidi nin bu versiyonu güzel yenisini sevmiyorum ben 🤷‍♀️

Çizgi film izlemenin sadece çocuklara özgü bişey olduğunu düşünmeyenlerdenim çünkü hala büyük bir keyif ve heyecanla çizgi film izleyen biriyim

Yeni Bölümler
MUCİZE UĞUR BÖCEĞİ İLE KARA KEDİ -
HER CUMA 19.45

89. BÖLÜM | 4.SEZON 9. BÖLÜM

MEGA SÜLÜK

Bu bölümde Uğur Böceği arkadaşı Milen'e de bir mucize verdi. Fare Mucizesinin sahibi Milen oldu.
Güzel bir bölümdü , çevre korumacılığı üzerine yapılmıştı.
Sonunda diğer mucize sahipleri de geldi. ( ejderha , at , kaplumbağa ve arı mucizesi ) ve hep birlikte yine GölgeMoth'u yendiler.

YENİ BÖLÜM ADI - OPTİGAMİ
22 EKİM CUMA 19.45 DE DİSNEY CHANNEL'DA.🥰

@Dosi 😁

MUCİZE UĞUR BÖCEĞİ İLE KARA KEDİ
" OPTİGAMİ "

90. BÖLÜM | 4. SEZON - 10. BÖLÜM

Bu bölüm baya iyiydi. Sezonun en farklı bölümüydü. GölgeMoth ilk defa mucizleri almak için değil. Uğur böceğinin kimliğini öğrenmek için bir oyun kurdu. Optigami denilen bir his canavarı yaptılar. Her girdiği yerde olanları kayıt eden optigami , kaplumbağa mücizesine girmeyi başardı fakat yine Uğur böceği şanslı tılsımı sayensinde mucizedeki değişikliği fark ederek , GölgeMothu bir kez daha yenmiş oldu.

MUCİZE UĞUR BÖCEĞİ İLE KARA KEDİ
YENİ BÖLÜM - CUMA 19.45 DE DİSNEY CHANNEL ' DA