3 değil 2 o 2saçma mı ? sensin saçmasen git 3 rtlik yazın öyküsü izle
![]()
![]()
3 değil 2 o 2saçma mı ? sensin saçmasen git 3 rtlik yazın öyküsü izle
![]()
![]()
😱 ben diziyi izlerken hiç sıkılmıyorum , final yapana kadar izlerim diziyiAy dizi sıkmaya başladı, ne bu böyle ya.Eski bölümler, eski tad heyecan çok daha iyiydi. Beni dizi sıkmaya başladı açıkçası, bu ağır dram halleri hoşuma gitmedi. Sizce? @DarkLeqenD @hayret bi şey @ozgur2113
Beni sıkmaya başladı.😱 ben diziyi izlerken hiç sıkılmıyorum , final yapana kadar izlerim diziyisen git şey izle kek izle
![]()
Ben geçen haftadan beri izlemiyorum, nedense o naif tat gitti, Çağla'nın saçma sapan entrikalarını izlemek hoşuma gitmiyor. :/Ay dizi sıkmaya başladı, ne bu böyle ya.Eski bölümler, eski tad heyecan çok daha iyiydi. Beni dizi sıkmaya başladı açıkçası, bu ağır dram halleri hoşuma gitmedi. Sizce? @DarkLeqenD @hayret bi şey @ozgur2113
Bırakmadım be ne bırakması.ÇİLEK KOKUSU 15. BÖLÜM FRAGMANI - 2
Oh be bu fragman olmuş.
@DarkLeqenD @hayret bi şey
@ozgur2113 bırakırsan bırak be.
Mazlum, uysal hali daha güzeldi aynı @EFE UYSAL gibiBırakmadım be ne bırakması.Hala izliyorum Aslı nihayet sesini çıkaran bir karakter olmuş.
![]()
Yine sen ve müthiş esprilerin.
Yine kendinden soğuttun.
Bakalım ÇK haftaya reytinglerde ne yapacak?Yine sen ve müthiş esprilerin.![]()
TOTAL'de iyi gider yine ama AB'de daha da düşer.Bakalım ÇK haftaya reytinglerde ne yapacak?![]()
Bırak düşsün, olan Star'a olur.TOTAL'de iyi gider yine ama AB'de daha da düşer.![]()
@ozgur2113 Diriliş Totali alsa Emreyi nasıl hava atarım.Bakalım ÇK haftaya reytinglerde ne yapacak?![]()
TOTAL'i alamaz bence.@ozgur2113 Diriliş Totali alsa Emreyi nasıl hava atarım.![]()
Olan Demet'ime olur.Bırak düşsün, olan Star'a olur.![]()
Ben alabileceğini düşünüyorum Çilek 5.40a düşer biz 5.50 üstüne çıksak alırız kesinlikle.TOTAL'i alamaz bence.
Olan Demet'ime olur.![]()
Demet de Kanal D'me gelsin.TOTAL'i alamaz bence.
Olan Demet'ime olur.![]()