Star Çilek Kokusu - Dizi Yorumları

:FŞoparım benim.Burak'a mor çok yakışmış yüzüne.:A
Ay Volkan ile Aslı olley.:ZLokmalar dökücem ya.:bhr::bhr::bhr::bhr:Öpüşün hadi muck muck muck...:A😳😳:D
Ayy yok artık. 😱
Sen bana her yerde antilik yapmak zorunda mısın? :T:

Burak ve Aslı yine buluşacak, Volkan Deniz'e kalacak. :Z

bölüm çok keyifli ilerliyor. burak'ın arabada aslı'ya verdiği gül sahnesi süperdi. :D çay bahçesi sahneleride çok güzeldi. genel olarak sahneleri çok keyifli işte. :D

Dizi yeni sezona iyi hazırlanıyor. Şuan yeni heyecan müzikleri falan eklenmiş. Senaryoda hareketlenmeye başladı. İnşallah yarın tüm kategorilerde yükselir :)

Başak dizinin kilit ismi olacak kesin. Kötü bir karakter olsa da haklı bu konuda. Ama olan Aslı'ya olacak maalesef.

kim bu başak? ben bazı bölümleri izlemedim bu kadını şu an yeni görüyorum.
Eda ve Volkan'ın annesi. Zamanında dediğine göre Burak'ın anne ve babası ona çok çektirmiş alt sınıftan geldiği için. İntikam için geri geldi kısaca. Diziye dahil olalı bayağı oldu aslında. 5.- 6. bölümde girdi sanırım. Belki daha erken bile olabilir hatırlamıyorum :)

Eda ve Volkan'ın annesi. Zamanında dediğine göre Burak'ın anne ve babası ona çok çektirmiş alt sınıftan geldiği için. İntikam için geri geldi kısaca. Diziye dahil olalı bayağı oldu aslında. 5.- 6. bölümde girdi sanırım. Belki daha erken bile olabilir hatırlamıyorum :)
ben ilk 3 bölümü izledim. :D 3. bölümden 11'e atladım işte. :D