Ayy yok artık. 😱Şoparım benim.Burak'a mor çok yakışmış yüzüne.
Ay Volkan ile Aslı olley.Lokmalar dökücem ya.
Öpüşün hadi muck muck muck...
😳😳
![]()
Sen bana her yerde antilik yapmak zorunda mısın?
Burak ve Aslı yine buluşacak, Volkan Deniz'e kalacak.
Ayy yok artık. 😱Şoparım benim.Burak'a mor çok yakışmış yüzüne.
Ay Volkan ile Aslı olley.Lokmalar dökücem ya.
Öpüşün hadi muck muck muck...
😳😳
![]()
Deniz mi?Ayy yok artık. 😱
Sen bana her yerde antilik yapmak zorunda mısın?
Burak ve Aslı yine buluşacak, Volkan Deniz'e kalacak.![]()
Bir süre Volkan ve Aslı aşkı izleyeceğiz sanırım.Deniz mi?Çağla desen daha inandırıcı olurdu ama he he yani.
Ne geri dönmesi be önce öpüşecekler.Muck muck.😛
Ay inşallah ilişkiye girerler ve çocukları olur.Bir süre Volkan ve Aslı aşkı izleyeceğiz sanırım.![]()
Ay yok artık. 😱Ay inşallah ilişkiye girerler ve çocukları olur.![]()
Aslı ve Volkan daha olgun Burak ise ergen gerisi .Ay yok artık. 😱
Aslı ve Burak'ın çocukları olacak, Volkan gitsin başka kapıya.![]()
![]()
Volkan'ın yeni tipini görmedin mi fragmandan?Aslı ve Volkan daha olgun Burak ise ergen gerisi .![]()
Burak'a bak sen sıska şey.😕Volkan'ın yeni tipini görmedin mi fragmandan?
Saçlar, bıyıklar gitmiş.Yakışıklık -98541514487 geriye kaymış.
![]()
kim bu başak? ben bazı bölümleri izlemedim bu kadını şu an yeni görüyorum.Başak dizinin kilit ismi olacak kesin. Kötü bir karakter olsa da haklı bu konuda. Ama olan Aslı'ya olacak maalesef.
Eda ve Volkan'ın annesi. Zamanında dediğine göre Burak'ın anne ve babası ona çok çektirmiş alt sınıftan geldiği için. İntikam için geri geldi kısaca. Diziye dahil olalı bayağı oldu aslında. 5.- 6. bölümde girdi sanırım. Belki daha erken bile olabilir hatırlamıyorumkim bu başak? ben bazı bölümleri izlemedim bu kadını şu an yeni görüyorum.
ben ilk 3 bölümü izledim.Eda ve Volkan'ın annesi. Zamanında dediğine göre Burak'ın anne ve babası ona çok çektirmiş alt sınıftan geldiği için. İntikam için geri geldi kısaca. Diziye dahil olalı bayağı oldu aslında. 5.- 6. bölümde girdi sanırım. Belki daha erken bile olabilir hatırlamıyorum![]()
Bayağı atlamışsın senben ilk 3 bölümü izledim.3. bölümden 11'e atladım işte.
![]()