Star Çilek Kokusu - Dizi Yorumları

Bölüm iyiydi. :D Ben beğendim, özellikle son sahne süperdi. Bence o isim şoförleri, yani öyle takılacak birisi değil.

Fragmanlar ise güzel ama kötü. :( Volkan ve Burak birbirine giriyor. Olaylar iyice baştan çıkacak gibi. Çağla desen sinir. :T:

Fragmanlar;​

Dizi çok basitleşti, gerçi pek izlemiyordum yine ama izlenebilecek kadar iyiydi. Oyunculukları bana çok iyi gelmiyor, her biri çok iyi oyuncu aslında, Ekin Not Defteri'nde, Burak Ezra'da, Demet SBSV'de çok iyiydi. Ama dizide bir şeyler eksik ve konusuz. :(

12. BÖLÜM YORUMU

Bölüm bence pek iyi değildi, ben izlerken sıkıldım. Ama fragmanlar süper, ortalık iyice karışıyor. Volkan ve Eda'nın annesi diziye renk katıyor, baya aksiyon sağolsun. :A Çağla mosmor oluyor fragmanda oh olsun ona. :A

Ay hiç güleceğim yoktu ya :F

Burak'ın alnı kanıyor ve yaralı. Annesi de onunla Çağla ile mi kavga ettin diyor. :F Hee Çağla yardı kafasını. :D Güleceğim yoktu :D

Bu bölüm çok daha iyiydi bence. Şu Eda iyi birisi ama ben sevmiyorum kendisini, neden acaba? :D Eda'nın annesi ortalığı karıştırmaya başladı bile şimdiden, daha bu başlangıç. Saçaklı Çağla yine ortalığı karıştırıyor. :( AsBur ne güzeldi, yine ayrılık başlayacak gibi.. Fragmanda süper görünüyor. Garsonmuşmuş. :T:

Forum İstatistikleri

Konular
176,343
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06