Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dizi çok basitleşti, gerçi pek izlemiyordum yine ama izlenebilecek kadar iyiydi. Oyunculukları bana çok iyi gelmiyor, her biri çok iyi oyuncu aslında, Ekin Not Defteri'nde, Burak Ezra'da, Demet SBSV'de çok iyiydi. Ama dizide bir şeyler eksik ve konusuz.
Bölüm bence pek iyi değildi, ben izlerken sıkıldım. Ama fragmanlar süper, ortalık iyice karışıyor. Volkan ve Eda'nın annesi diziye renk katıyor, baya aksiyon sağolsun. Çağla mosmor oluyor fragmanda oh olsun ona.
Bu bölüm çok daha iyiydi bence. Şu Eda iyi birisi ama ben sevmiyorum kendisini, neden acaba? Eda'nın annesi ortalığı karıştırmaya başladı bile şimdiden, daha bu başlangıç. Saçaklı Çağla yine ortalığı karıştırıyor. AsBur ne güzeldi, yine ayrılık başlayacak gibi.. Fragmanda süper görünüyor. Garsonmuşmuş.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.